Er du høysensitiv?

For noen år siden nå, oppdaget jeg at jeg var høysensitiv. Det var en skikkelig aha opplevelse. Sååå mange brikker falt på plass for meg – det at det faktisk er et begrep og at dette er hverdagen til en gruppe mennesker var en god følelse og lettelse for meg,  Jeg var ikke alene. Senere har jeg både lest og hørt om lignende opplevelser fra andre med samme personlighetstrekk. Jeg har hjulpet flere mennesker med deres utfordringer på dette området og jeg har blitt kjent med mange flotte mennesker med samme egenskaper. Det er godt å kjenne på fellesskapet, og ikke lenger føle seg så alene på mange områder, og noen å snakke med. Det er viktig.

Er du høysensitiv?

Høysensitive mennesker er bl. annet mer sensitive og vare´ på lukt, lys, stemninger, lyder osv. Vi oppfatter lett stemninger i ett rom, konflikter under overflaten, hvordan andre egentlig har det. Vi er oppmerksomme på ting og situasjoner. Vi legger merke til alt som skjer rundt oss, og blir derfor ofte overstimulert.
Å være høysensitiv kan være en utfordrende i hverdagen for mange.
Ofte går vi rundt og føler oss annerledes enn andre. Hvorfor reagerer jeg på den og den måten? – ikke alle vet at de er høysensitive og går derfor rundt og føler seg annerledes enn andre og ofte kan selvfølelsen ha fått seg en knekk.

Innsikt og forståelse

Selv har jeg lært meg hvordan jeg idag kan leve lettere som høysensitiv, for det er ingen sykdom. Det er et personlighetstrekk som vi er født med. Mange av mine kunder er høysensitive og jeg kjenner meg igjen i mange av deres utfordringer. Gjennom en coaching prosess blir du kjent med deg selv og får innsikt og forståelse og lærer deg teknikker til hvordan du kan leve bedre som høysensitiv. Det er en prosess, en vei å gå, men du vil komme styrket ut med ny innsikt og lærdom, og en bedre utgave av deg.

Det kan også resultere i mer energi, glede, indre ro og balanse og en styrket selvfølelse.

Jeg ønsker at du også skal se på din høysensitivitet som en ressurs og styrke for deg :)

Ta kontakt allerede i dag og jeg hjelper deg på veien til et bedre liv.

Gleder meg til å jobbe med deg 

Her kan du laste ned mine gratis tips til hvordan du kan ta bedre vare på deg selv i hverdagen som høysensitiv.

3

 

 

Varm hilsen fra Anett-Kristin

Nlp coach Anett-kristin Andersen

 

FØLG GJERNE HJERTEROMSGALELRIET PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; HJERTEROMSGALLERIET.NO
HJERTEROMSGALLERIET – ET BEDRE LIV SOM HØYSENSITIV – FRA HJERTE TIL HJERTE
NLP COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI –  TERAPEUTISK VELVÆRE MASSASJE FOR KVINNER– ACCESS BARS –   FENG SHUI
ENEBAKK