Endring

På TV2 God Morgen Norge idag satt Mia Gundersen, Einar Gelius og Steinar Mundal rundt fredagsbordet og snakket om oppturer og nedturer og hvor langt nede de hadde vært, og hvordan de hadde kommet seg igjennom. Kjente meg så igjen i det de sa, og vet godt hvordan det føles på kropp og sinn.
Selv var jeg langt nede for 2-3 år siden. Da var det mørkt og trist, så ikke så veldig lyst på framtiden. Hva gjør jeg nå? Finnes det en utvei? Jeg søkte etter en endring, selv om jeg ikke var klar over det der og da…….. sakte men sikkert lukket jeg noen dører, og etterhvert åpnet det seg mange ny 🙂
Min redning var Fengshui og Ba-zi det kinesiske horoskopet. Jeg tok tak og meldte meg på innføringskurs som senere ble Fengshui skolen.
Store forandringer har skjedd i mitt liv etter dette. Prosessen tar tid men du verden som det har åpnet opp, og positiviteten og gleden har kommet tilbake. Jeg har fått en indre ro, er trygg, positiv og glad og gleder meg over fremtiden og alle små forandringer hele veien.

Noen utfordringer skal vi ha i livet, det gjør oss bare sterkere. Bare å tenke, hva skal jeg lære av dette?
Nå er jeg godt igang med NLP coach studie, som gjør meg ytterligere istand til å hjelpe andre mennesker. Coaching er en fantastisk hjelp for mennesker som har utfordringer, eller er langt nede. Til å sette mål, eller rett og slett en sparringspartner, noen å snakke med. Du bestemmer over ditt liv, du sitter på svarene.

Jeg føler meg så priviligert og beriket med all den fantastiske kunnskapen jeg har lært de siste årene.

Feng shui er så mye mer enn interiøret og hvordan du plasserer møbler, det er dyp healing og gjør store endringer i folks liv, Jeg vet, jeg har erfart det på kropp og sinn og nå gleder jeg meg til å jobbe med deg slik at også du kan få ett bedre liv.

Kanskje du også trenger en ny start?

Ønsker deg en strålende dag.

Klem Anett-kristin

Hjerteromsgalleriet, Anett-Kristin

Hjerteromsgalleriet, Anett-Kristin Andersen

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.