Healing og berøringsterapi

Healing og berøringsterapi

Healing og berøringsterapi egner seg for alle typer emosjonelle problemstillinger, i tillegg til problemer relatert til pust, muskler, spenninger, nervøsitet, stress, utbrenthet, søvnproblemer, uro, sorg, angst og fobi, for å nevne noe.

Som høysensitiv trenger vi litt ekstra lade og egentid. Kanskje trenger du en behandling på benk hvor du kan lade batteriene og bare være tilstede. Kanskje har du det vondt å vanskelig nå og trenger å gi slipp på tanker og følelser og behøver en som kan hjelpe deg igjennom det?

Lagres i kropp

Barndom /oppvekst alt former oss som menneske og hvordan vi har det. Alle opplevelser lagrer seg i kropp og sinn og kan gjøre oss syke. Det setter seg fast i kroppen som blokkeringer. Opplevelser fra barndom oppvekst ting som ble sagt og gjort har kanskje satt seg fast i deg, for som høysensitiv har vi lettere for å ta innover oss og opplever kritikk på en sterkere måte feks.

Rotårsak

De aller fleste opplever også at tilstander de ikke oppsøkte meg for også mildner eller blir borte, som en konsekvens av at problemets rotårsak helbredes via håndspålegging og samtale. Gjennom berøring kan vi vekke kroppens evne til å lege seg selv og at vi gjennom samtale kombinert med berøring leger emosjonelle sår. Lett berøring av blokkerte punkter vil gi emosjonell og fysisk lettelse for den jeg  jobber med.

Dette er en helt vidunderlig behandling, som balsam for sjelen. Healing og berøringsterapi foregår på benk med alle klærne på.

 

Healing og berøringsterapi

En behandling med Berøringsterapi/Healing varer i  ca 60 min. Priser finner du her

Ta kontakt med meg her eller bestill time online her

3

 

 

Har du ikke fått med deg mine tips til hvordan du som høysensitiv kan ta bedre vare på deg selv i hverdagen, legg igjen din e-post her, og de er straks i din mail boks

 

 

Velkommen 

 

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; HJERTEROMSGALLERIET.NO
HJERTEROMSGALLERIET – ET BEDRE LIV SOM HØYSENSITIV – FRA HJERTE TIL HJERTE

nlp COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI –  TERAPEUTISK VELVÆRE MASSASJE –

access bars  – FENG SHUI –

strømmen