Healing og berøringsterapi

 

Som høysensitiv trenger vi litt ekstra lade og egentid. Kanskje trenger du en behandling på benk hvor du kan lade batteriene og bare være tilstede. Kanskje har du det vondt å vanskelig nå og trenger å gi slipp på tanker og følelser og behøver en som kan hjelpe deg igjennom det?

Healing og berøringsterapi egner seg for alle typer emosjonelle problemstillinger, i tillegg til problemer relatert til pust, muskler, spenninger, nervøsitet, stress, utbrenthet, søvnproblemer, uro, sorg, angst og fobi, for å nevne noe.

De aller fleste opplever også at tilstander de ikke oppsøkte meg for også mildner eller blir borte, som en konsekvens av at problemets rotårsak helbredes via håndspålegging og samtale. Gjennom berøring kan vi vekke kroppens evne til å lege seg selv og at vi gjennom samtale kombinert med berøring leger emosjonelle sår. Lett berøring av blokkerte punkter vil gi emosjonell og fysisk lettelse for den jeg  jobber med.

Dette er en helt vidunderlig behandling, som balsam for sjelen. Behandlingen foregår på benk med alle klærne på.

 

Bilde Healing på benk

En behandling med Berøringsterapi/Healing varer i  ca 45 min. Priser finner du her

Ta kontakt med meg her eller bestill time online her

3

 

 

Har du ikke fått med deg mine tips til hvordan du som høysensitiv kan ta bedre vare på deg selv i hverdagen, legg igjen din e-post her, og de er straks i din mail boks

Hjerteromsgalleriet.no-2                    

 

Velkommen 

 

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; HJERTEROMSGALLERIET.NO
HJERTEROMSGALLERIET – ET BEDRE LIV SOM HØYSENSITIV – FRA HJERTE TIL HJERTE
nlp COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI –  TERAPEUTISK VELVÆRE MASSASJE – FENG SHUI – ENEBAKK