3 dager med påfyll

Synker sakte ned i sofaen etter 3 dager med fengshui og en hel masse ny læring. Nok en fengshui helg med en herlig gjeng og gode energier er over. Flinke lærere og masse innputt. Når du trodde du hadde fått med deg det meste, kommer det bare mer og mer. flere metoder å lære å bruke. Endel oppklarende ting. Deler av det har vi lært tidligere, nå faller ting mer og mer på plass. Det begynner å bli mer å mer logisk. Jeg ser ting klarere og med «nye» øyne. Nå er det viktig å trene på det vi har lært. Bruke lo-pan ta målinger og pugge, pugge, pugge.

feng shui

Jeg har hatt noen hus og lokaler å øve meg på og det er kjempefint og lærerikt. Morro å se forandringene som skjer etter rådene jeg gir 🙂

Nå får helgens lærdom synke inn noen dager, før jeg igjen tar opp notatene og renskriver. Ett nytt hus til har jeg også å jobbe med 🙂

blir nok endel pugging og bruk av min lo-pan i sommer før neste samling 😉

Er svært takknemlig og gleder meg stort over at jeg begynte på dette berikende studie.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.