Den tunge sekken

Jeg rydder å sorterer, forenkler, setter i system. Hva skal først, hva skal sist. Hva skal inneholde være. Hva skal jeg kaste, kvitte meg med og hva skal jeg beholde. Rydding i hus og hjem skuffer og skap, rydding i tankemønsteret. Gjøre plass i huset – gjøre plass i hodet. Hva vil jeg ta vare på og ikke. – hva vil jeg skal vare – hva vil jeg gi næring til – og hva vil jeg fokusere på.

Hvordan har du det?

Hvordan vil du ha det rundt deg og i deg selv? Er du fornøyd og vil du ha det slik som før, eller vil du kanskje fornye litt. Ommøblere. Bytte på – gjøre noe nytt. For hva fokuserer du på, hva velger du å gi næring til? Det kan være godt iblandt å ta en liten sjekk. Hvordan har du det? Er det noe som har hopet seg opp og bør gjøres noe med? Begynner det å bli fullt. Er det på tide å ta en liten opprydning.

«gjør du det du alltid har gjort, får du det du alltid har fått

 

En ryddeprosess

En ryddeprosess kan være tung å starte på, og det kan ta tid, men ofte er det lettere enn du tror. Selv har jeg ryddet i både gamle tankemønstre, hus og hytte. Satt i system, akseptert og tilgitt. Alt henger sammen med alt. Jeg har selv gått veien. Jeg går den gjerne også med deg.

 

Den tunge sekken

Den tunge sekken

Han hadde hatt den lenge nå
bært den med seg
aldri villet legge den fra seg
sekken ble fylt opp og ble fullere og fullere
og han følte seg tyngre og tyngre

Til han en dag ikke orket mer
den ble for tung og bære
vil du vise meg hva du har i sekken din?
han begynte sakte å tømme ut av den
litt etter litt
alt han hadde bært på
det var nok nå – nok

sekken var tom – han følte en lettelse
han strålte av glede og energi
endelig en tom sekk
som igjen kunne fylles
om han ville
men denne gang
ville han prioritere
fylle den med
ting av betydning
for ham

© Anett-Kristin

 

Nlp coach Anett-kristin Andersen

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; HJERTEROMSGALLERIET.NO
HJERTEROMSGALLERIET – ET BEDRE LIV – FRA HJERTE TIL HJERTE
COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI –  FENG SHUI – ENEBAKK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.