En indre reise

 

Jeg kjenner jeg blir fyllt opp av en herlig energi som sprer seg rundt i hele kroppen. Jeg er kommet til veis ende i Nlp coach studie. 1,5 år. Nå er siste modul og de siste dagene…… og fremføring. Mange følelser på en dag som denne. Spenning, glede. Vi skal prestere, vise hva vi har lært.

Gode tilbakemeldinger fra lærer/trener gjør at jeg fylles opp av stolthet, glede og masse energi – ankrer det inn – tar vare på i hjertet mitt. Jeg har jobbet for å nå dette målet.

Siste dagen, det er godt å kjenne på, men samtidig litt trist.  Å ha blitt endel av dette flotte felleskapet, og vite at nå spres vi. Nå skal vi stå på egne ben. Nå skal vi ut å praktisere alt vi har lært, fortsette på reisen til å bli sertifisert NLP coach.
Fellesskapet vil fortsette. Vi er blitt en flott gjeng og som vil hverandre alt godt. Et godt miljø som er helt unikt.

Jeg har hatt en fantastiske indre reise gjennom dette studie. Så mye jeg har lært om meg selv og andre mennesker. Jeg tenker på hvor  spennende mennesket er. At vi er så forskjellige og at hver og en av oss er unike. Fantastisk. 🙂

Vi har lært om språkmønstre, kropp og sinn. Alle sansene våre. Hvordan alt henger sammen med alt. Barndom,  ungdom, hvordan vi påvirkes og hva vi drar med oss videre. Masse positive ting selvfølgelig, men også endel negative ting som vi kanskje heller ikke er klar over hvor kommer fra.
Så hva gjør alt dette med oss? Ting og hendelser som vi lagrer i kropp og sinn. Negative følelser, hendelser som har oppstått når du var liten kanskje, ting du ikke viste hadde skjedd. Alt påvirker oss på godt og vondt. Vi kan velge hvordan vi vil ha det, ved å endre på gamle troer og overbevisninger. For er det selvvalgt? eller har du blitt påført det av noen andre?

Nlp coach studiet har gitt meg innsikt og klarhet. Jeg har fått en helt annen indre ro. Mange følelser og tanker har kommet opp i lyset. Reisen har på mange måter vært en berg og dalbane. Jeg tror jeg har kjent på hele følelesregisteret gjennom denne perioden. Det har vært glede, latter, påfyll og læring men også forløsning i form av tårer, sinne og sorg. Jeg har fått mange svar, jeg har akseptert og tilgitt – og gått videre. For hvor skal jeg – fremover.

Alt dette har gjort meg sterker som menneske og det har vært en helt herlig reise, som jeg ikke hadde vært foruten. Det er et liv før og etter NLP.

Ved at jeg selv har erfart gjennom læring,  føler jeg meg trygg på at jeg har masse å hjelpe andre mennesker med.

Mennesker som har utfordinger i hverdagen, som ønsker å komme i balanse, finne roen, styrke seg selv. Sette seg mål og nå de. Finne frem til sin drøm. Kanskje du sliter med vanskelige relasjoner feks. eller har utfordringer i jobben, ja utfordringene/probleme er mange. Det er godt og avgjørende for å få det bedre å ta tak i situasjonen sin. For hva skjer med deg om du ikke gjør noe med det. Hvor lenge vil du gå rundt å ha det sånn?.

«om du gjør det du alltid har gjort. vil du få det du alltid har fått»

For å komme videre i livet, å leve et godt liv. Må vi først og fremst innse at vi har et problem/en utfordring for deretter å gjøre noe med det. Ditt liv, dine valg. Du er lederen i ditt liv.

«Alle mennesker har de ressursene de trenger for å nå sine mål»

Ønsker dere alle en herlig førjulstid.

Ta vare på de rundt deg som du er glad i.  Omgi deg med mennesker som vil deg godt. Fokuser på det du ønsker mer av i livet ditt.

 

Varm hilsen fra Anett-kristin

Anett-Kristin Andersen - Nlp Coach

Anett-Kristin Andersen – Nlp Coach

3 tanker om “En indre reise

  1. Tilbaketråkk: Sliter du med angst eller engster deg lett? - HjerteromsgallerietHjerteromsgalleriet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.