Endringer krever handling

Endring, så enkelt men så vanskelig. du har kanskje kommet frem til at en endring må til, du orker ikke å gå rundt i det samme lenger. Hva skal til og hva stopper deg. Hva er grunnen til at du fortsetter i samme spor. – selv om du skulle ønske at ting var annerledes.

Ofte er det noe drastisk som skal til for at vi tar tak og gjør noe med vår egen situasjon. Så hva er grunnen til at du ikke tar tak før? Er det for komfortabelt, har du det egentlig helt ok, eller er det frykten for det ukjente. Hva er det som skal til for at du gjør noe nytt. Ved å utfordre oss selv, ta tak i egen situasjon. Det er det som gjør fremgangen. Det skjer ingenting før du endrer deg. Ingen andre kan gjøre det for deg. Det kommer innenfra, og du må mene det du gjør, ville ha en endring.

«Vi kan lede en hest til vannet, men vi kan ikke tvinge den til

å drikke det.»

Handling

All endring trenger vilje og mot. Mange vil mye, men det hjelper ikke å bare prate – det må handling til. Du må gjøre en endring for å få noe annet. Du må ville det nok – noe å strekke deg etter. Hva skal det gi deg – hva skal du få

Så hva er det som gjør at du fortsatt sitter på gjerdet og venter – på hva og hvem? Hopp idet gjør endring allerede idag. En endring er ikke gjort på 1-2-3. Det går gjerne over tid, men ta de første skrittene og du er på vei.

only i can make my change

Endring er hardt og kan virke skummelt på mange, frykt for det nye er ofte det som holder en igjen. Tenk på det du vil ha er det attraktivt nok?

 

Varm hilsen Anett-Kristin
Anett-Kristin feng shui og nlp coach

 

 

 

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; HJERTEROMSGALLERIET.NO
HJERTEROMSGALLERIET – ET BEDRE LIV. COACHING OG FENG SHUI – ENEBAKK

 

<a href=»http://www.bloglovin.com/blog/14727329/?claim=bs6aznebjvw»>Follow my blog with Bloglovin</a>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.