Fem elementer

Så var konfirmasjonen vel overstått. Vi hadde en hyggelig feiring med slekt og venner. Været viste seg fra sin beste side, med strålende sol som skinte om kapp med konfirmanten.

IMG_0025

Det er mye som skal på plass ved slike arrangementer både før, under og etter.

Konfirmasjonsbordet ble plassert etter fengshui prinsippene, og vi plasserte bordene som en hestesko med god støtte bak i ryggen (som er skilpadda).  Her satt hovedpersonen konfirmanten, foreldre og søsken. Ett bord nedover på hver side representerer tiger (høyre side) og drage (venstre side). Tiger representerer det feminine og Dragen det maskuline

De fem elementene brukte vi i borddekkingen både i form og farge.

Treelementet i form av fargen grønn og de flotte rosene, jordelementet har du både i fargen på noen av stolene og formen på bordene, rektangel. Metallelementet  har vi i bestikket,  tallerknene og de hvite dukene, farge og form. vannelementet har vi i fargen på de blå og sorte stolene. Ildelementet var representert i form av lysene. (selv om vi glemte å tenne de hihi, men var mange østtelemark bunader der som kanskje også bidro til ildelementet.)

Kanskje var det dette som bidro til at alt var vellykket på så mange måter!? Jeg er fortsatt veldig takknemlig for at alt gikk så bra, og at alle gjester viste seg fra sin beste side, slik at dette ble en minnerik dag for konfirmanten vår. Vi er strålende fornøyd :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.