Finn din treningsform

I dag tok jeg meg helt ut på trening, ble skikkelig sliten. FOR en økt. Det var øvelser for hele kroppen. Roing, utfall, kettlebell, hoppetau, situps for å nevne noe. Lenge siden jeg har kjent meg så sliten, men det går fort over. Herlig å kjenne på gleden og mestringsfølelsen dette gir. Det er så utrolig herlig etterpå

pippi

Takknemlig

Jeg er så takknemlig for at jeg har mulighet til å trene, å bruke kroppen, kjenne at den er i bevegelse.  Kroppen er jo skapt for å være i bevegelse.
Jeg tenker det er viktig å finne sin trening/mosjonsform for å holde kroppen igang, være bevegelig. Det er godt å kjenne på at jeg har fått dette til å være endel av hverdagen, skapt meg nye rutiner. Rutiner er viktig for å komme igang med noe nytt. La det bli en naturlig del av hverdagen, sett av tid, skap en ny hverdag

Finn din treningsform

Finn din trening/mosjonsform, hva liker du å gjøre. Litt bevegelse er bedre enn ingenting. Begynn i det små og sett av tid. Kanskje du liker å gå turer, skigåing, sykling, svømming, dans  Finn din motivasjon og kom igang. For at du skal komme igang er det viktig å være motivert – og finne ditt hvorfor. Hvorfor vil du trene – hva skal det gi deg. Hva er målet ditt?

 

Finn din treningsform

Dette er fra en tidligere økt i sommer

Kosthold

For at maskineriet vårt skal være bevegelig og sundt er det også viktig med hva vi tilfører kroppen vår. Selv har jeg kuttet mye på sukker. Hvitt sukker bruker jeg sjeldent eller aldri, drikker minimalt med brus, og svært sjeldent alkohol. Jeg er ingen fantatiker og koser meg med både kake og sjokolade innimellom. Men jeg gjør helt andre bevisste valg nå, enn før. Jeg kjenner det fort på kroppen om jeg har puttet i meg det jeg ikke trenger for å si det sånn. Det handler om bevisstgjøring og lage seg gode rutiner, finne sitt hvorfor, skape motivasjon og glede. Ta gode valg som er bra for deg.

 

 

Hilsen fra Anett-kristin

feng shui og nlp coach Anett-Kristin

 

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; HJERTEROMSGALLERIET.NO
HJERTEROMSGALLERIET – ET BEDRE LIV – COACHING OG FENG SHUI – ENEBAKK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.