fbpx

Flatt batteri funker ikke…….

Flatt batteri. Ordet traff meg forrige dagen. For det var akkurat slik jeg følte meg. Jeg var helt tom. Hadde mye jeg egentlig skulle ha gjort men jeg fikk det ikke til. Det var som om kroppen bare ville sitte i ro.  Tom og tung i hodet. Manglende inspirasjon. Det føltes som jeg hadde bomull i hodet. Jeg vet at ved sånne dager er det ingen vits i å sette seg ned å skrive, prøve å være kreativ. Det var tomt i hodet rett og slett. Batteriet var helt utladet. Flatt batteri funker ikke

Jeg tar meg selv i å bli forundret over at jeg har sånne dager innimellom fortsatt. Hva skjedde, hvorfor føler jeg meg helt utslitt nå liksom. Det har jo vært bare fine herlige dager. Jeg går igjennom de siste dagene for å finne ut av. Bli mer bevisst på hva som har påvirket meg, og er det det jeg tror det er?
Jeg forstår. Det har vært endel tankevirksomhet som jeg ikke helt klarer å gi slipp på. Det er antageligvis det som gjør at jeg nå følte meg helt utladet. Flatt batteri igjen….

Jeg er i utgangspunktet flink til å beskytte meg for energier der ute. Men av og til kan det være vanskelig, eller jeg tenker rett og slett ikke over det. Det er så mye som kan påvirke oss der ute og av og til slipper vi for mye innenfor. Og vi forstår ikke hvorfor vi blir så slitne eller føler oss tomme. Det kan da være lurt å gå igjennom de siste dagene slik jeg gjorde for å bli mer bevisst slik at du vet det til en annen gang og kan beskytte deg bedre mot å få flatt batteri.

Flatt batteri trenger lading

På sånne dager når batteriet er tomt trenger vi rett å slett å lade det opp igjen slik at det fungerer optimalt igjen. Det blir som om batteriet ditt på mobil eller pc går tom for strøm. Den fungerer rett og slett ikke. Det hjelper ikke hvor mange ganger du prøver å trykke på startknapen. Den trenger tilførsel av strøm. Den fungere best på fulladet batteri.

Flatt batteri trenger å lades opp
Fossefall

Følg enerigen og flowen

Når vi er utladet er det beste å følge den energien vi er i, ikke motarbeide den men flyte med. Lytt til kroppen og bruke tiden på deg selv. Lade deg selv opp igjen. Hva gjør deg godt? Hva trenger du akkurat da?

På sånne dager trenger jeg mye søvn. Jeg lar kroppen bestemme. Hviler mye. Mediterer og hvis jeg orker går jeg tur i skogen. Lytter til inspirerende podcaster eller ser en hyggelig film. Jeg forstår at jeg ikke får gjort så mye «nyttig» den dagen, men livet skjer og vi må følge energien. Så når vi er ladet opp igjen er vi fit for fight.

Slike dager kan vi alle ha. Det er da viktig å godta at «idag er en sånn dag» uten å gå i kjelleren å tenke på alt du ikke får gjort. Ta vare på deg selv denne dagen og gjør det som er godt for deg og slipp tanken om alt du skulle, burde, må gjøre. Ta en timout. Da kommer du lettere til hektene igjen og du setter større pris på alle de gode dagene. 

Jeg gjorde det samme når barna var små. De var ikke direkte syke, men de var utladet. Da holdt jeg de hjemme fra skolen. Det er så viktig å lære seg selv å kjenne.

Livet skjer, og vi har ikke alltid kontroll på alt.

Var totalt utladet

Jeg husker tilbake til mine første møter med coachen min. Hvor mye som prosesserte i kroppen og hvor sliten jeg ble. Jeg forsto ikke så mye av hvorfor. Visste ikke da at jeg var høysensitiv. Det var så mye nytt for meg. For det er en prosess og utvikling og bli kjent med seg selv. Vi blir utladet i en periode fordi det er mye kroppen går igjennom. Men så lades batteriet opp igjen og det er som om den får et nytt liv. Batteriet lades fortere og fortere opp. Og vi blir mer av den vi egentlig er.

Trenger du å bli mer kjent med deg selv, kommer du i kontakt med meg her

Anett-Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Rull til toppen