Fornyelse av hagen

Jeg har lenge gått å lurt på hva jeg skulle gjøre med uteplassen på stuesiden. I det store bedet har vi vært mye plaget av katter, og lysten på å gjøre noe har ikke akkurat vært tilstede de siste årene. Vi hadde egentlig tanker om å fjerne alt sammen for så å bygge det inn med terrassebord i trappetrinn, men det er jo ett litt større prosjekt

Jeg begynte med litt feng shui på uteplassen i helgen, og fortsatte i dag. Alt av gammel ugress og planter ble fjernet og jorda endevendt. Samtidig begynte jeg å bygge det opp på en annen måte. Så underveis kommer ideene. Så nå beholder vi nok det store bedet. Vi må jo omgi oss med noe pent, så da må det nok noen flott planter til. Idag har jeg fått hjelp av min snille mann som satt opp gjerdet (som vi jo har hatt i garagen i flere år …hehe) på begge sider. slik at tomta ble mere innrammet. Så gjordet han klart til å sette opp en port i enden av trappa. Nå gleder jeg meg til å jobbe videre her ute. Tror det blir veldig fint når vi blir ferdige.
Her ser dere bilder underveis. Så legger jeg ut bilde etterhvert som jeg blir ferdig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.