Gratis introtime – book her

Hos meg har du mulighet til å booke en gratis 30 minutters introtime. Da kan jeg høre litt om dine utfordringer og vi kan bli litt kjent.

Svarene finnes innover 🌺
«Du går sånn i dybden» var svaret jeg fikk da jeg spurte klienten om hvordan timene hos meg hadde vært. Han smilte og jeg så en lettelse hos ham. Det var en ny og annerledes opplevelse for ham, enn tidligere samtaleterapi han hadde vært i. Og jeg forsto med engang hva han mente med det.

Gratis introtime – slik kan jeg hjelpe

For vi må alltid gå innover i oss selv og tilbake i tid for å finne årsaken til problemene vi har. Så hos meg jobber vi i dybden, med selve følelsen(e). Finner rotårsaken til frykten, nedstemthet, depresjon, dårlig selvfølelse. Ja, det du sliter med. For vi er ikke født sånn det har kommet til oss på en eller annen måte. Når vi har funnet rotårsaken har vi mulighet til å gjøre noe med det. Jeg inviterer deg til en gratis 30 minutters introtime med meg, se om det er match og hvordan jeg kan hjelpe deg.

30 minutter gratis introsamtale

Kanskje har du ikke vært i samtale terapi eller coaching før og er nysgjerrig. Det er rett og slett uhelse å gå med vonde følelser og blokkeringer i oss. Vonde tanker og følelser setter seg i kroppen. Det gjør at vi spenner oss unødvendig. En blokkert kropp er ingen fri kropp. Når du kommer i kontakt med rotårsaken til dine utfordringer og forløser dette, settes kroppen fri. Jeg snakker av erfaring og vet hvordan kroppen kjennes før og etter. Når du tar tilbake kontrollen og blir kjent med deg selv. Rydder i innvendig landskap og sorterer i tanker og følelser.

Du kan lese mer om hvordan en coachingprosess kan foregå her

Fyll ut skjemaet nedenfor og skriv at du ønsker introtime. Skriv også gjerne noe om hvilke dager. kl.slett som passer best for deg. Og gjerne litt av det som er dine utfordringer. Introtimen foregår online.

Hvilken farge har en sitron?

Hører dra deg

Anett-Kristin

Handlekurv
Skroll til toppen