Har du riktig fokus?

Det skjer mye når jeg løper på tredemølla. da kommer det mange kreative tanker. Hvordan løse utfordringer – veien videre osv.. Det popper opp ord, tanker, bilder. Det er for meg litt avslapning å løpe lett på tredemølla. De dagene jeg trener på morgenen starter jeg gjerne på tredemølla for å vekke opp kroppen litt –  å komme igang.

Tunge tanker tung i kroppen – lette tanker lett i kroppen

Ordene som kom til meg denne morgenen var «tunge tanker tung i kroppen – lette tanker lett i kroppen» for er det sånn at vi kan tenke oss lettere? Jeg har ihvertfall tenkt det.
Da jeg begynte med løpetrening var kroppen tyngre den føltes tyngre ut også – og jeg likte ikke noe særlig å løpe. Det har blitt gradvis bedre. Etter at jeg lærte meg NLP og begynte å trene på treningssenteret begynte jeg å tenke helt annerledes. Jeg hadde mitt mål med treninga, jeg ønsket å gå ned i vekt. Jeg følte meg tung. Det skjedde ingen endring den første tiden inntil jeg begynte å fokusere annerledes.

Har du riktig fokus ?

Har du riktig fokus?

Jeg fokuserte på målet mitt. Hva og hvorfor ville jeg ned i vekt. Jeg kom fram til at det var ikke vekta i seg selv jeg var ute etter. Jeg ville føle meg lettere. Jeg begynte å visualisere for meg målet mitt. Så gikk jeg inn i det og følte det på kroppen hvordan det er å være lettere, for jeg har vært det før og kjente godt til denne følelsen. Med dette nye fokuset fikk jeg straks mer glede inn i kroppen og synes treningen var gøy. (brukte noe tid for å finne hvilken treningsform jeg likte) Etterhvert ble kroppen også lettere. Når jeg nå trener, feks løper, tenker jeg på at jeg løper med lette skritt mens jeg holder på. Jeg holder meg mentalt oppe med lette tanker. Hadde jeg fokusert på at bena føltes blytunge, hadde det antageligvis vært tungt å løpe.

Treningsglede

Blokkeringer

Det er så mye som setter seg fast i kroppen av opplevelser og tanker som lager blokkeringer i kroppen og hindrer oss i å gjøre de tingene vi ønsker å få til – det er derfor det er så viktig å få ryddet opp i tankemønsteret vårt – for hvorfor får du det ikke til. Hva er det som skal til – hvordan ønsker du å ha det.

Ga dette mening?

Kontakt meg om du vil ha min hjelp på veien mot dine mål .

Varm hilsen fra
Anett-kristin

Anett-Kristin - feng shui og nlp coach

Anett-Kristin – feng shui og nlp coach

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; HJERTEROMSGALLERIET.NO
HJERTEROMSGALLERIET – ET BEDRE LIV – FRA HJERTE TIL HJERTE
COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI –  FENG SHUI – ENEBAKK

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.