fbpx

Healing og berøringsterapi

Healing og berøringsterapi egner seg for alle typer emosjonelle problemstillinger, i tillegg til problemer relatert til pust, muskler, spenninger, nervøsitet, stress, utbrenthet, søvnproblemer, uro, sorg, angst og fobi, for å nevne noe.

I en hverdag med stress og mas er det viktig å sette av tid til egenpleie for å holde balansen. Kanskje trenger du en behandling på benk hvor du kan lade batteriene og bare være tilstede. Kanskje har du det vondt å vanskelig nå og trenger å gi slipp på tanker og følelser og behøver en som kan hjelpe deg igjennom det?

Lagres i kropp

Barndom /oppvekst former oss som mennesker og hvordan vi har det med oss selv. Alle opplevelser lagrer seg i kropp og sinn og kan gjøre oss syke. Det setter seg fast i kroppen som blokkeringer. Opplevelser fra barndom og oppvekst ting som ble sagt og gjort har kanskje satt seg fast i deg. Frykter og redsler, sjenanse, dårlig selvfølelse, alt setter seg fast i kroppen din.

Rotårsak

De aller fleste opplever også at tilstander de ikke oppsøkte meg for også mildner eller blir borte, som en konsekvens av at problemets rotårsak helbredes via den terapeutisk berøringen. Gjennom berøring kan vi vekke kroppens evne til å lege seg selv og at vi gjennom samtale kombinert med berøring leger emosjonelle sår. Lett berøring av blokkerte punkter vil gi emosjonell og fysisk lettelse for den jeg  jobber med.

Slik foregår healing og berøringsterapi på benk

Dette er en helt vidunderlig behandling, som balsam for sjelen. Healing og berøringsterapi  foregår på benk med alle klærne på. Du får et teppe over deg mens jeg setter på litt rolig meditativ musikk slik at du faller til ro. Jeg berører deg lett over kroppen mens hendene mine leter etter blokkerte punkter. Det kan hende jeg blir stående litt lenger på samme sted. Du kan oppleve å få opp bilder fra fortiden, følelser, ord. Hvordan det kommer til deg er forskjellig. Jeg får også gjerne til meg følelser, ord, bilder som kan ha betydning for videre arbeid. Det som kommer til deg er gjerne det du skal bearbeide.
En spennende måte å behandle blokkeringer i kroppen på.

Healing og berøringsterapi løser opp i blokkeringer

En behandling med Berøringsterapi varer i  ca 60 min. Priser finner du her

Ta kontakt med meg her for bestilling av time, eller om du har noen spørsmål

Anett-Kristin

Rull til toppen