Ny frisk energi inn

Hei å hå

og godt nytt år 🙂

I de siste dagene har jeg vært litt pjusk med liten eller ingen energi. Forkjølelse og snufs, snufs…  🙁 lørdagen laget jeg meg en ferskpresset juice på appelsiner og klementiner og litt paprika, med en dæsj med c- vitaminpulver, og psyket meg opp for jeg skulle jo feire min fars 70 årsdag. Og det ble veldig hyggelig 🙂 Søndagen ble jeg allikevel sittende i sofaen uten noe særlig ork til noe mer enn høyst nødvendig. Utrolig kjedelig, men da setter man også stor pris på hvordan det er å være frisk og rask……..

Idag startet jeg dagen med en stor kopp med te laget på ingefær og citron (noe jeg  har gjort disse dagene) Følte meg fortsatt litt tufs, men etter noen timer bestemte jeg meg for at NÅ er det nok, blir vel ikke noe bedre av å gå sånn…… jeg trenger ny frisk energi!

Jeg satte på Rod Stewart, ( noe som alltid får meg over i en helt annen indre tilstand, LYKKE) Satte opp vinduer på vid gap og slapp ny frisk energi inn samtidig som jeg ryddet og vasket, og renset luften…….. etterpå ble det en deilig dusj på meg. Og jeg føler meg som ny. Herlig 🙂

Nå kan året starte med nye spennende prosjekter og mål.  Jeg gleder meg

IMG_1046

Ønsker deg en finfin dag

Anett-Kristin

Dette innlegget ble skrevet i Feng shui og merket , av Anett-Kristin. Bokmerk permalenken.
Anett-Kristin

Om Anett-Kristin

Jeg hjelper deg i din utvikling som høysensitiv. Balanse i hverdagen er viktig for oss høysensitive. Det å få innsikt og lære seg selv å kjenne er superviktig. Vår selvfølelse bør være som en stabil grunnmur. Er den god står du også mer stabil til å takle utfordringer og er trygg i deg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.