Nytt år nye muligheter

Hei, hei

Håper dere har hatt en fin julehøytid og at dere har fått senket skuldrene og funnet roen i disse juledagene. Selv har jeg hatt en fredfull og rolig julefeiring med famile og gode venner.
Vi har lagt bak oss året 2014, hestens år, et kraftig og utfordrende år for mange av oss. Er du feks født i Rottas år var det kanskje spesielt utfordrende for deg. Vi går nå inn i 2015 og geitas år. Det blir et mere stabilt og roligere år. Da geita bl.annet står for stabilitet. Men igjen kommer det ann på hvilket element du selv er og hvilke elementer som er bra for akkurat deg. (Personlig feng shui analyse)  Årets energi er i konflikt med oksen. De som er født i ett okseår kan få et mer utfordrende år enn andre, da kan du beskytte deg med å knyte en rød snor rundt midjen, eller gå til anskaffelse av rødt undertøy som beskyttelse. Årene dette gjelder er: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 og 2009.
Personlig hilser jeg det nye geiteåret velkommen og er sikker på at det blir mer stabilt og roligere for meg enn hesten og 2014 var.

Jeg har store mål og forventninger til dette året som ligger foran oss – og jeg gleder meg til å ta fatt på alt om ligger foran meg av glede/latter/samhold/styrke/kjærlighet/utfordringer osv. Jeg vet at jeg skal gjøre mitt beste for at dette året skal bli bra. Jeg gleder meg alltid til det nye året. Å ha ett helt nytt år foran meg helt ubrukt som jeg skal fylle med masse av de tingene jeg selv ønsker, sette meg nye mål og nå de. Nytt år og lysere tider, jeg elsker det, har så mye å se frem til.  Nye muligheter, nye bekjentskaper, kurs, læring, masse jobb og utvikling, samhold, latter og glede og masse kjærlighet. 🙂

Hvilke drømmer/ønsker/mål har du selv for det kommende året? Har du satt deg mål?
Kanskje har du brukt juledagene til å tenke over livet akkurat nå. Hvordan vil du ha det?
Mange av oss går gjennom dagene/ukene/månedene på autopilot, gjør det samme vi alltid har gjort/ tenker det samme tankemønsteret/handler på samme måte som før, dette er jo helt greit om du er fornøyd med tilværelsen…….
Hva med å starte det nye året med blanke ark, ny frisk.  Legge en plan – finne din drøm – sette mål, store eller små. For hva vil du med livet ditt? Mange går i de samme mønstrene som de alltid har gjort. – Hvordan snu en tilværele du er missfornøyd med? – hjelper det å gjøre de samme tingene du da alltid har gjort? Hva ville skje om du gjorde tingene på en ny måte?

Jeg ønsker deg alt godt for det nye året, måtte det bli akkurat slik du ønsker deg

Anett-Kristin Andersen

Varm hilsen fra Anett-kristin

Jeg hjelper deg gjerne på veien til et bedre liv.

Coaching,
ba-zi, personlig feng shui analyse,
Feng shui

Ta kontakt med meg på:
post@hjerteromsgalleriet
Tlf. 95979724

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.