Opprenskning og ny energi

Fredag kom det et skikkelig uvær over Aremark hvor vi har hytta vår. Vi hørte det buldre i det fjerne, og etterhvert så vi at tretoppene begynte å røre på seg og det begynte å blåse opp. Vi begynte å rydde uteområdet og tok inn alle hage putene. Det var ikke så mørke skyer, så jeg regnet med at det kom et lite skur. Plutselig var det over oss lyn og torden, og her ute  bråker det litt når det først er uvær. Det ble et skikkelig vær. det høljet ned i 1,5 timer. Bulder og brak med hagleskur. Sterke krefter var i sving og det oppsto også 6 skogbranner i området rundt oss, og etterhvert hørte vi helikoptere som var med i slukningsarbeidet.

Tordenvær

Fascinerenede vær

Jeg synes det er så fascinerende med sånt vær. Være tilstede å få med seg hva som skjer. Hvordan den varme dagen bygde seg opp og luften sto omtrent stille. Følte vel at det bygde seg opp til ett tordenvær. Det blir så godt etterpå med den rene friske luften det gir.

Opprenskning og ny energi.

Våknet tidlig lørdags morgen med en helt annen luft i og omkring oss og jeg følte at jeg fikk puste igjen Deilig med den friske klare lufta. Alt vannet som gir næring til alt det flotte rundt oss i naturen.

Så slo det meg idag når jeg lå og solte meg. Det er gjerne sånn med oss mennesker også. det bygger seg opp i oss helt til vi får nok er nok følelsen og vi vil ha en endring . Eller at vi ikke ser/føler det før vi «møter veggen»

Så blir det som med tordenværet en opprenskning og ny energi og frisk luft etterpå og det kommer noe positivt ut i andre enden. En endring og oppklaring. Ny innsikt og/eller læring.

Trenger du hjelp til å komme deg videre, ta kontakt

 

Hjerteromsgalleriet - Anett-Kristin

Hjerteromsgalleriet – Anett-Kristin

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; HJERTEROMSGALLERIET.NO
HJERTEROMSGALLERIET – ET BEDRE LIV – FRA HJERTE TIL HJERTE
COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI –  FENG SHUI – ENEBAKK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.