Regresjon – en ny opplevelse

Litt omtåket og undrende føler jeg meg fortsatt etter 3 dager på kurs i innføring i Regresjon og progresjon som ett ledd i min videreutdanning på Solstadakademiet.

Det var 3 dager med mye innput og nye opplevelser som jeg ble litt satt ut av.

Regresjon

Regresjon bygger på bevisstheten om at vi lever flere liv, at disse livene er knyttet sammen, og at hvert liv inneholder en intensjon om spesifikke opplevelser av læring, knyttet til hvert liv. For de som lever med denne bevisstheten, er det naturlig å innse at skader og uforløste hendelser kan plage oss i neste liv. Det kan også være slik at vi i enkelte liv strever med å løse opp karma fra et tidligere liv. Dette er hovedhensikten med regresjon, å hjelpe seg selv til et bedre liv, ved å gå tilbake å rydde opp og forløse.

Vi foretok en felles øvelse hvor hele gruppen ble ledet inn i lettere transe/meditajson og ble ledet inn i tidligere liv. Her gikk jeg inn i ett tidligere liv og opplever meg selv gjennom en annen person og ser ut gjennom dette menneskets øyne. Dette var en rask gjennomgang av regresjon, men jeg fikk allikevel med meg en opplevelse som jeg synes var veldig spennende.

Senere på dagen skulle vi jobbe sammen 2 og 2 og gjøre regresjon på hverandre. Jeg var først i stolen og gledet meg til opplevelsen. Denne gangen ble opplevelsen noe helt annet….. jeg ble helt satt ut og opplevde meg selv gjennom en annen person som jeg kjenner og som ikke lever lenger. Dette var en merkelig opplevelse som satte meg helt ut under opplevelsen og etterpå. Vi snakket om det i gruppen senere og det virket som jeg var inne i noen som kalles Parallelle liv. Etter denne opplevelsen har jeg vært helt ute og følte lenge at jeg gikk litt utenpå meg selv, og var i mitt eget og sliten etter opplevelsen og tankevirksomheten som kom etterpå.

Jeg får la det ligge litt og synke inn, så kommer det nok en avklaring etterhvert på hva det var jeg opplevde. Skremmende og spennende på en gang. Vet ikke helt hvor alt dette ender som jeg lærer mer og mer om nå. Tiden vil vise…….

IMG_3123

 

Varm hilsen Anett-Kristin
hjerteromsgalleriet

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; HJERTEROMSGALLERIET.NO
HJERTEROMSGALLERIET – ET BEDRE LIV – FRA HJERTE TIL HJERTE
COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI –  FENG SHUI – ENEBAKK

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.