Tid for vårrengjøring og ny giv :)

VÅR; en herlig følelse, bare ordet gir meg positive følelser og glede. Sol, hestehov, blomstring, vårlukt, småsko, lettere klær, osv. osv. En herlig tid vi går i møte nå 🙂 lengre og lysere dager, herlig

hestehov.JPG (fullscreen)

Våren kan vi også se på som en; ny begynnelse, start, vekst, begynne på nytt, fornyelse……….hva er vel mere deilig da enn en liten opprydning både innvendig og utvendig.

Start med boligen din. Rydd i boder, skuffer og skap, kjeller og loft. Vask og luft, rens luften, spill musikk og kos deg. Kast det du ikke trenger – frigjør plass. Finn løsninger på oppbevaring og lag ett system slik at det blir struktur og orden. Store støvler, tykke jakker og bobledresser. Deilig å begynne å rydde bort dette. Sett det på loftet i esker med navn på.
Det ytre gjenspeiler det indre. Etterhvert vil du kjenne at du har plass til nye ting i livet. du vil kjenne en deilig følelse og at energien blir lettere, etterhvert ser du kanskje nye løsninger.
Hva er vel mere deilig enn ett rent å vakkert hjem med herlig lettende energi.? Vask vinduer, skift gardiner, lett på energien, slipp lyset inn det er vår !!!! 🙂

sol

Ønsker dere en strålende dag.

Klem Anett-Kristin

 

 

 

 

1 tanke om “Tid for vårrengjøring og ny giv :)

  1. Tilbaketråkk: Vårglede :) | Hjerteromsgalleriet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.