Tips til hvordan leve bedre som høysensitiv

En stille og rolig start på uka. Det føles godt i dag. Har hatt en helg full av yang energi en superflott helg med mye latter og kos med gamle barndomsvenner.
For oss som er litt mere sensitive kan dette fort bli mye og vi blir slitne og trenger å hente oss inn igjen.

I går ble derfor en hviledag for meg. Sov lenge og hvilte stort sett hele dagen og kjente på stillheten og på ettermiddagen fikk jeg meg en lang tur i skogen. Ut å lufte hodet, få påfyll av den herlige energien skogen gir, trekke inn frisk luft og roe helt ned det var godt.

Ikke alle forstår hvordan dette er, å være høysensitiv og det er forståelig når de aldri har følt det samme på kroppen selv.

Det å være annerledes enn andre har jeg begynt å venne meg til nå. Det er ikke alt jeg orker å være med på. Eller så kan jeg være med en stund og deretter trekke meg tilbake, til freden og roen og stillheten. Jeg er nok en liten Ferdinand hehe

Stillhet - sensitiv

 

Høysensitive

Høysensitive mennesker er bl. annet mer sensitive og vare´ på lukt, lys, stemninger, lyder osv. Vi oppfatter lett stemninger i ett rom, konflikter under overflaten, hvordan andre egentlig har det. Vi er oppmerksomme på ting og situasjoner. Vi legger merke til alt som skjer rundt oss, og blir derfor ofte overstimulert.

Å være høysensitiv kan være en utfordrende i hverdagen for mange. Jeg har lært meg hvordan jeg kan leve lettere med dette nå. og her er noen tips til deg:

Tips til hvordan leve bedre som høysensitiv

Selv har jeg valgt å se på min høysensivitet som en styrke og bruker det som en ressurs til å hjelpe andre.

Jeg har jobbet med flere kunder som også er høysensitive, skulle du trenge min hjelp til å forstå deg selv bedre er jeg her for deg. Ta kontakt for timeavtale

Varm hilsen fra Anett-Kristin

Nlp coach Anett-kristin Andersen

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; HJERTEROMSGALLERIET.NO
HJERTEROMSGALLERIET – ET BEDRE LIV – FRA HJERTE TIL HJERTE
COACHING – HEALING OG BERØRINGSTERAPI –  FENG SHUI – ENEBAKK

 

1 tanke om “Tips til hvordan leve bedre som høysensitiv

  1. Tilbaketråkk: Høysensitiv - din styrke? - HjerteromsgallerietHjerteromsgalleriet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.