Trening – finn ditt hvorfor

Trening skal gi energi og glede – ikke være noe du må gjøre fordi andre gjør det og «det er nok lurt» Selvfølgelig er det bra og være i bevegelse – men det gjelder å finne den treningsformen som er riktig for deg.

Jeg har holdt treningen ved like i hele sommer, da jeg ikke har hatt så mye ferie iår – har jeg trent hele sommeren på Atletico treningssenter. Treningen som jeg synes er gøy og utfordrende har vært tilgjengelig i hele sommer. Nå er de fleste andre timer igang igjen og da har jeg fått begynt på yoga igjen også 🙂 Det er helt herlig synes jeg. Som turner i mine yngre dager har jeg alltid likt å tøye ut å kjenne at kroppen fungerer og er myk. Derfor var denne yogaen helt i min gate.

Mestring

Gjennom treningen kjenner jeg på mestringen etterhvert som jeg får til ting bedre – som igjen gir en godfølelse som lagrer seg i kroppen. Det er godt å kjenne på underveis i økta at jeg blir sliten – gjennomsvett – og jeg vet at jeg har gjort mitt beste. Det er en god følelse. Etterhvert klarer jeg mer og mestringsfølelsen lageres og ankres inn. Dette gir meg både glede og energi – Å være gjennomvåt av svette etter en treningsøkt – da vet jeg at jeg har gitt alt. Helt herlig. Jeg har gjort mitt beste – bra nok for meg – og sammenlignet meg kun med meg selv 🙂

Mål

Jeg hadde mitt mål med treningen – og har jobbet mot dette hele veien. Jeg har oppnådd det jeg ville å kjenne at kroppen er lettere og fungerer og fått tilbake godfølelsen. Jeg har endret vaner og gjort noe med egen situasjon. Jeg visste hvorfor jeg gjordet det og hva som drev meg. Men tiden må være inne – timingen må være rett – du vet selv når tiden er inne, det skjer ikke før.

Coaching mot dine mål

Trenger du drahjelp for  å komme igang. Finne ditt hvorfor – å komme skikkelig igang med treningen, slik at du får energi, glede og mestringsfølelse. Prøv Coaching – kan være at det er det som skal til for å få deg skikkelig igang.

Jeg digger ihvertfall at jeg selv har kommet så langt. Godt igang med jevnlig trening som gir meg masse glede og energi 🙂

Liker du det du leser, del gjerne 🙂

Så hører jeg fra deg, vi sees
Varm hilsen fra Anett-Kristin

Anett-Kristin Nlp coach

 

FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM ELLER SNAP; HJERTEROMSGALLERIET.NO
hjerteromsgalleriet – et bedre liv – coaching og feng shui – enebakk

 

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Follow Me

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.