Coaching og theta healing

Gjennom coaching ønsker jeg å hjelpe deg til et liv i balanse og mer livsglede

Om du har du møtt veggen, sliter med indre uro og stress, Kjenner på depresjon og angst er du i ubalanse. For å komme i balanse og forstå mer av deg selv og hvem du er trenger du å rydde litt innvendig som jeg kaller det. Finne rotårsaken til hvorfor du har det sånn. Vi må innover å rydde, rense og kaste. Vi må bygge grunnmuren din sten for sten slik at den blir solid. Gjennom en coaching prosess blir du kjent med selv

Hva er en coachingprosess, og hva kan den inneholde?

  • En reise fra et sted du ikke ønsker å være til et ønsket mål.
  • Du blir kjent med dine verdier og hvorfor de er viktige for deg
  • Du blir kjent med deg selv slik at du får større klarhet i tanker og følelser, og får ryddet i tankekaoset
  • Vi rydder opp i følelsen av uro, angst, depresjon. Det du sliter med
  • Vi åpner opp i blokkeringer som har satt seg fast i deg
  • Vi jobber med dine troer og overbevisninger
  • Jeg hjelper deg å bygge grunnmuren din solid. Sten for sten slik at du kan få indre ro, styrke og trygghet, finne balansen og få mer livsglede.

Gjennom en coachingprosess får du større klarhet og innsikt i deg selv slik at du blir tryggere på hvem du er og vil være. Det resulterer gjerne i mer energi, glede, indre ro og balanse og en styrket selvfølelse. Hvordan kan det bli bedre enn det?

Som nlp coach og Theta healer er jeg en kvalifisert sparringspartner som hjelper deg til å se valgene og mulighetene du har. Jeg vil ved bruk av relevante spørsmål og verktøy belyse det indre landskap slik at du får klarhet i hvorfor du gjør det du gjør, hva som kan endres, hva som skal til og hva som stopper deg. Jeg ønsker at du også skal se på din høysensitivitet som en ressurs og styrke for deg.

En coachingprosess går over en periode på 2-3 mnd. Mellom møtene jobber du med oppgaver vi har blitt enige om. Prisen finner du her

Svarene finnes innover 

«Du går sånn i dybden» var svaret jeg fikk da jeg spurte klienten om hvordan timene hos meg hadde vært. Han smilte og jeg så en lettelse hos ham. Det var en ny og annerledes opplevelse for ham, enn tidligere samtaleterapi han hadde vært i. Og jeg forsto med engang hva han mente med det.
For vi må alltid gå innover i oss selv og tilbake i tid for å finne årsaken til problemene vi har. Så hos meg jobber vi i dybden, med selve følelsen(e). Finner rotårsaken til frykten, nedstemthet, depresjon, dårlig selvfølelse. Ja, det du sliter med. For vi er ikke født sånn det har kommet til oss på en eller annen måte. Når vi har funnet rotårsaken har vi mulighet til å gjøre noe med det.

Kanskje har du ikke vært i samtale terapi eller coaching før og er nysgjerrig. Det er rett og slett uhelse å gå med vonde følelser og blokkeringer i oss. Vonde tanker og følelser setter seg i kroppen. Det gjør at vi spenner oss unødvendig. En blokkert kropp er ingen fri kropp. Når du kommer i kontakt med rotårsaken til dine utfordringer og forløser dette, settes kroppen fri. Jeg snakker av erfaring og vet hvordan kroppen kjennes før og etter. Når du tar tilbake kontrollen og blir kjent med deg selv. Rydder i innvendig landskap og sorterer i tanker og følelser.

Metodene jeg bruker

NLP

Er læren om hvordan mennesket og hjernen fungerer.
NLP står for Nevro Lingvistisk programmering. Det er en type psykologi som bygger på at mennesket er enestående av natur og at vi alltid har et mye større potensial enn vi utnytter. Sagt på en annen måte er NLP læren om hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv. Nevro – fordi vi opplever verden gjennom våre fem sanser; syn, lukt, smak, hørsel og følelser. Lingvistisk – fordi vi kommuniserer ved hjelp av ord og ord skaper form og gir resonans. Programmering – fordi vi er produkter av tidligere opplevelser og erfaringer som har ført til at vi har en tillært måte å reagere på, en slags programmering som utløses enten vi vil eller ikke.

NLP metodikken er unik på sitt felt og hjelper oss til å oppnå personlige og profesjonelle mål, og til å utvikle de ressursene vi ønsker og trenger for å nå våre mål. NLP gir oss praktiske verktøy for å skape forandring som frigjør alle våre ressurser.

«mennesker har alle de ressurser de trenger for å nå sine mål»

Kilde: Metaresource.no

Life coaching

En lifecoach jobber med klientens liv på alle områder, både det personlige og det profesjonelle, helse og relasjoner. Kundene kommer gjerne med et prekært tema, men i løpet av en life coaching prosess kommer vi inn på mange aspekter ved klientens Liv.

Gjennom coaching blir du kjent med ditt indre landskap

Jeg har selv hatt en transformasjon gjennom å lære meg og ta i bruk NLP som verktøy. Dette skriver jeg om i boka mi; Når sjelen banker på – fem trinn til å bli kjent med deg selv, skape balanse og få indre ro. Boka får du kjøpt her: Når sjelen banker på.

Fra å gå fra utbrent og deprimert fant jeg igjen veien tilbake gjennom en indre reise. Når vi vender innover og lærer oss selv å kjenne, får vi større innsikt i hvem vi er og ønsker å være. Og nye dører åpner seg. 

Når vi er nedbrutt og utslitte mangler vi lyset. Når vi får løst opp i gamle traumer og sår, endret på gamle trosmønstre og finner ut av den vi ønsker å være finner vi friheten i oss selv. Friheten er magisk. Jeg ønsker at du også skal finne denne friheten i deg selv. Når vi løser opp i alt det gamle finner vi friheten til å være oss selv. Får trygghet, glede og en god selvfølelse.

Theta healing

Etter å ha erfart på kroppen hvordan coaching med theta healing teknikken hjalp meg med å løse opp i blokkeringer jeg hadde da jeg skrev boka mi, ble jeg hekta og ville lære meg dette selv. Les innlegget her.
Våren 2022, utdannet jeg meg som theta healer ved Thetakoden og har tatt flere videregående kurs etter det.  
Gjennom thetahealing kan vi løse opp i vonde og vanskelige følelser og endre på trosystemer. Gjennom coachende spørsmål finner vi tilbake til rotårsaken og løser opp i blokkeringer og vonde følelser. Årsaken ligger ofte tilbake til barndom og oppvekst, men kan også ligge tilbake i generasjoner eller tidligere liv. I dette blogginnlegget kan du lese litt mer om Theta Healing

Med hjelp av Theta Healing kan vi løse opp i blokkeringer

Hva gjør en Theta Healer

Som theta healer jobber jeg intuitivt gjennom å stille spørsmål til klienten for å komme i dypere kontakt med rotårsaken til vonde og vanskelige følelser. Da får jeg gjerne til meg ord, bilder og følelser jeg tar inn fra klienten. Jeg løser opp i vonde og vanskelige følelser, ved å endre på følelsen, (energien rundt følelsen) troer og overbevisninger og hjelper klienten med å få et nytt trossystem som gagner de mer. 

Er du klar for å gjøre en innsats for deg selv?

🌺

Bestilling av coaching


Jeg har ulike pakkeløsninger. Prisene finner du her

Verdicoaching; Utbrent, veivalg – hva nå. For hva er det som egentlig skjer når vi møter veggen. Det vi har gjort frem til da fungerer ikke. Noe må endres. Du står ved et veiskille. Du må finne ut av deg selv og hvem du er. Du står ved et veikryss og skal nå stake ut en ny reise, eller rute. Finne en ny livsvei kanskje. Da er det lurt å bli kjent med sine verdier og hva som er viktig for deg.  Kanskje har du vært i en jobb som var helt feil for deg og at du nå er ment og skulle gjøre noe annet. Da bruker vi tid på å finne og bli kjent med dine verdier og hva/hvorfor de er viktige. Vi rydder opp i verdiene og om de er i konflikt. Vi finner årsaken til din utbrentheten, hva og hvorfor det skjedde og løser opp i vonde og vanskelige følelser.

Sliter du med lav eller dårlig selvfølelse vil en verdicoaching hjelpe deg i å forstå hvem du er gjennom å bli kjent med dine verdier. Vi jobber med dine troer og overbevisninger om deg selv og løser opp i blokkeringer som har satt seg fast.  Få hjelp til å styrke selvfølelsen. Få trygghet i å være deg selv.

Verdicoaching; 5 møter a´90 minutter
Coachingen forgår over ca 2 -3 måneder etter hvordan vi legger opp møtene.
Første møte varer i 120 minutter. Da får vi kartlagt hva du trenger hjelp med og hvordan vi legger opp prosessen videre.

Coaching m/thetahealing; Frykter, angst, depresjon, indre uro og stress er følelser i ubalanse. Kjenner du på at du har blokkeringer som hindrer deg i å komme videre om det er i egen business eller på det personlige plan. Ofte kan det være blokkeringer vi ikke helt får tak i selv. Da kan det være godt å få hjelp med å belyse det indre landskap, sette ord på tanker og følelser og det som holder deg tilbake. Når vi blir det bevisst har vi mulighet til å forløse de vonde følelsene. Kanskje sliter du med indre uro og stress i livet og hverdagen og trenger hjelp til å forløse og få indre ro og trygghet.

Coaching m/thetahealing; 4 møter a´90 minutter
Coachingen forgår over ca 2 -3 måneder etter hvordan vi legger opp møtene. Første møte varer i 120 minutter. Da får vi kartlagt hva du trenger hjelp med og hvordan vi legger opp prosessen videre.

Det er også mulig å bestille enkelt timer. Se mer her.

Møtene foregår online eller du kommer til meg.

Du bestiller coaching ved å kontakte meg via knappen under.

Gleder meg til å bli bedre kjent med deg 🙂

Anett-Kristin

Handlekurv
Skroll til toppen