Når sjelen banker på

Fem trinn til å bli kjent med deg selv, skape balanse og få indre ro

Anett-Kristin elsket design og strikking. Hun levde ut strikkedrømmen og var i stadig utvikling. Så en dag var alt plutselig over. Hun gikk rett i kjelleren, hun var utbrent. Letingen etter svar begynte. Hva hadde skjedd og hvorfor?
I boka; når sjelen banker på, tar hun deg med gjennom sin historie og sitt møte med veggen, og hvordan hun tok tak i livet sitt for å lære og få større innsikt. Det handler om å rydde opp i eget liv, i omgivelsene sine og i seg selv. På denne reisen forsto hun at hun var høysensitiv og balanse ble stikkordet.

Boka: Når sjelen banker på er nå til salgs.

Når sjelen banker på 

viser Anett-Kristin hvordan du kan skape mer balanse i hjemmet ditt gjennom feng shui-prinsipper, og hun presenterer fem trinn på veien til å bli kjent med deg selv, skape balanse og få indre ro.

Om forfatteren

Anett-Kristin Andersen

Når sjelen banker på – fem trinn til å bli kjent med deg selv, skape balanse og få indre ro, er hennes første bok

I flere år har jeg forstått at jeg ønsket å skrive denne boka. De siste årene har jeg gått gjennom noe jeg selv vil benevne som en transformasjon, og det er dette jeg forteller om i boka.
Jeg drev meg selv framover i mange år mens jeg lukket ører og øyne for andre ting rundt meg. Jeg var oppsatt på å lykkes, få til noe spennende, og tok ikke vare på meg selv slik jeg burde ha gjort. Så møtte jeg veggen. 

Fra å være utbrent og deprimert, fant jeg meg selv igjen eller en bedre utgave av meg selv. Livsgleden ble tent og jeg fikk trygghet i meg selv og indre ro. 

Mitt ønske er at du, ved å lese boka, skal bli inspirert til å ta grep i eget liv. 

Jeg er Skribent, Intuitiv kunstner og coach, utdannet NLP coach fra Metaresource, Theta healer og feng shui konsulent.

«Når vi har møtt veggen, kommer gjerne gamle emosjoner opp. Tanker og følelser du trodde du var ferdig med. Sakte kommer de opp til overflaten, litt etter litt. Som om de vil fortelle deg at nå er du klar for å rydde opp i og håndtere det som kommer opp. Jeg sammenligner det gjerne med å rydde i huset og få god balanse gjennom feng shui. For å få balanse i oss selv må vi rydde opp i tanker og følelser. Da får du indre ro og trygghet.»

Velkommen inn i min Facebookgruppe for høysensitive

Dette sier leserne om boka; Når sjelen banker på

Jeg synes boka er en svært personlig fortelling om utfordringer en høysensitiv person kan oppleve. I tillegg synes jeg at boka gir mange eksempler på metoder for å finne indre styrke, mestring  og ro.

Alise

Det var interessant å lese boken og flere nyttige ting til ettertanke.

Vera

Veldig interessant og inspirerende bok.
Boka får deg til å stoppe opp å tenke. Anbefales.

Sissel

Jeg lærte mye av den, kjente meg igjen i flere situasjoner.
Feng shui var veldig fint å lære litt om.
Skal lese den en gang til for å fordype meg mere og gjøre øvelsene.

Vigdis

Jeg er imponert over hva du har fått til med utfordringene du har hatt og hvordan du har bygget deg opp.
Så fint at du vil dele det med andre, det er ekte, ærlig og erfart det du skriver. Det gir mot og styrke til de som leser boken, og motivasjon til å gjøre noe selv med sin tilværelse.
Jeg har lest boken 2 ganger, interessant og lærerik bok.
Anbefaler boken

Inger

Handlekurv
Skroll til toppen