Medieomtale i Halden arbeiderblad; Anett-Kristin gir ut bok etter å ha gått på veggen: - Vi må tørre å snakke om følelser

Tekst og Foto: Emely Hansen
Publisert Halden Arbeiderblad 18.04.2023

Anett-Kristin gir ut bok etter å ha gått på veggen: – Vi må tørre å snakke om følelser

Anett-Kristin (55) har gått gjennom en stor livsreise med å finne seg selv. Nå har hun funnet roen i det store, hvite huset på Flatebyåsen.

Anett-Kristin Andersen er fra Enebakk. Hun gjorde stor karriere med strikking for et tiår siden. Hun kjøpte inn flere strikkemaskiner, designet egne mønster, og gjorde bedrift av hobbyen sin. Hun åpnet til og med egen butikk midt i Majorstua i Oslo.
Men så smalt det.

Etter flere år med stress og uro ble hun plaget med depresjon og angst. Til slutt gikk hun på veggen.

Medieomtale i Enebakk Avis; Anett-Kristin skriver om egen utbrenthet: - jeg så ikke farger

Tekst og Foto: Gro Arneberg Thoresen
Publisert i Enebakk avis 06.11.2022

Anett-Kristin skriver om egen utbrenthet: – Jeg så ikke farger


Hun er kunstner og coach, og da alle måtte være hjemme under koronaen startet Anett-Kristin Andersen enda et nytt prosjekt.

Mange vil huske kreative Anett-Kristin fra Hjerteromsgalleriet på Vågsenteret, og før det igjen «Anett-Kristins strikk og design» på Flatebysenteret. 

Det var da strikkeatelieret og butikken ble utvidet at Anett-Kristin møtte veggen.

Medieomtale i Enebakk Avis; Sanitetsforeningen og Hjerteromsgalleriet søker unge til Sisterhood-gruppe

Tekst og Foto: Gro Arneberg Thoresen
Publisert Enebakk avis 30.10.2016

Sanitetsforeningen og Hjerteromsgalleriet søker unge til Sisterhood-gruppe

Hvis det er interesse for en egen jentegruppe i Enebakk stiller Enebakk sanitetsforening og Hjerteromsgalleriet med voksne og et værested.

Konseptet Sisterhood-grupper har vært prøvd ut med stort hell andre steder, både i byer og på mindre tettsteder, alltid etter initiativ fra lokale Sanitetsforeninger.

– Sanitetsforeningen står for kvinnehelse, forteller Annett-Kristin Andersen i Hjerteromsgalleriet. I tillegg til å være sertifisert coach og utdannet innen healing og berøringsterapi har hun gått på gruppelederkurs hos Sisterhood of Oslo.

Medieomtale i Enebakk Avis 21.04.2016. Coach Anett-Kristin Andersen

Coach og feng shui rådgiver

Tekst og Foto: Gro Arneberg Thoresen
Publisert Enebakk avis 21.04.2016

Tilbyr Hjerterom i nytt husrom


FLATEBY/YTRE ENEBAKK: Med Hjerteromsgalleriet vil Anett-Kristin Andersen motivere andre til å forløse indre vondter som har fastnet.

Nyetablert med «Hjerteromsgalleriet – et bedre liv fra hjerte til hjerte» på Vågsenteret tilbyr Anett-Kristin coaching, healing og feng shui-analyse

Løser blokkeringer.
I kroppene våre sitter det mange blokkeringer som er der på grunn av episoder vi har opplevd. Alt setter seg fast og kan slå ut. Ofte i sykdom. Jeg vil tro at mange ønsker å komme videre. Da må man også selv gjøre noe aktivt for å få det til. Glede kommer innenfra, og derfor bør man rydde på innsiden, slår coachen fast.

Strikkedesigner Anett-Kristin Andersen

Anett-Kristin designer egne strikkeklær

Tekst: Berit Ringsby
Foto: Sverre Chr. Jarild
Publisert i Allers 2/2011

Med hjerte for strikk

Som lita jenta elsket hun håndarbeid. Nå har Anett-Kristin gjort levebrød av skapergleden. Hun designer vakre kreasjoner – med påsydd hjerte som signatur.

Den sitter som et skudd! Stefaren prøver den røde, flotte lua Anett-Kristin har strikket til ham. Hun har akkurat fylt ni år, og hodeplagget er det første hun har laget uten hjelp. Hun husker hvor stolt hun var. At hun aldri så ham bruke lua, spilte ingen rolle. Det er den samme skapergleden som tretti år senere fikk henne til å slutte i en trygg kontorjobb og starte «Anett-Kristin Strikk og Design i Enebakk.

Jeg elsker å jobbe med design og farger, sier Anett-Kristin Andersen (43)
Det er så morsomt på jobb at jeg enkelte dager må ta meg sammen for å stenge døren å gå hjem.

Med sommerfugler i magen

Tekst og Foto: Ivar Ola Opheim
Publisert Enebakk avis 13.08.2009

Debut på gavemessa


FLATEBY/LILLETRØM: Anett-Kristin Andersens strikkekjoler blir et fargerikt innslag når hele 20 norske kunsthåndverker neste uke bidrar med en hel paviljong på Gave- og interiørmessa i Lillestrøm.

Til daglig har Andersen åpent verksted med utsalg på toppen av Flatebysenteret. Her går strikkemaskinen for fullt, og hun har flere hyllemeter med garn å ta av.

Inntar gavemessa
Ikke minst kan man hos Anett-Kristin strikk og design, som butikken heter, både se og kjøpe kjoler, kåper, jakker og annet tilbehør. Andersen ønsker også å inspirere andre til å strikke selv, og selger garn og strikkepinner.
Å vise produktene på messer er også viktig og august er høysesong.

Medieomtale i Enebakk Avis; satser friskt på strikk og design

Strikkesuksess

Tekst og Foto: Ivar Ola Opheim
Publisert Enebakk avis 28.02.2008

Satser friskt på strikk og design


FLATEBY: Flatebysenteret har fått en ny butikk. Anett-Kristin Strikk og Design har etablert seg over Frivillighetssentralen.

Anett-Kristin Andersen har i en del år designet og strikket ullplagg som hun blant annet har solgt via sin egen hjemmeside på Internett.

Anett-Kristin forteller at hun flyttet inn i lokalene før jul. Nå var det ikke lenger plass nok hjemme til virksomheten.

Handlekurv
Skroll til toppen