Art by Anett-Kristin - intuitiv maling


Hei og velkommen til mine kunstneriske sider, Art by Anett-Kristin – intuitiv maling. Som høysensitiv får jeg gjerne påfyll og energi når jeg kan gå innover i meg selv å skape. Da glemmer jeg tid og sted og flyter med i energien. Det er som å være inne i en meditativ tilstand hvor jeg glemmer tid og sted og bare er. Følg meg gjerne på min Instagram konto.

Art by Anett-Kristin intuitiv maling

Kreativiteten har alltid vært endel av meg. I mine yngre dager malte jeg på porselen. Strikkingen overtok og ble en stor del av livet mitt i mange år. Da drev jeg eget verksted og butikk og designet og strikket klær i alle regnbuens farger. Inntil den dagen jeg møtte veggen og alt ble svart. Kreativiteten forsvant og det var ikke gøy lenger. Derfor var gleden stor da jeg noen år senere begynte å se farger for mitt indre og forsto at nettopp farger igjen skulle være endel av livet mitt, selv om jeg ikke visste hvordan. Jeg tror at vi blir guidet på vår vei her i livet.

Når en dør lukkes åpnes en ny osv. Nysgjerrighet leder oss på nye veier. Det var maling på lerret som vekket min oppmerksomhet. Og jeg bare elsker det. Min maleprosess kan ikke sammenlignes med noe annet kreativt arbeid jeg har holdt på med. Dette er noe helt annet.

intuitiv maling av Anett-Kristin


Jeg maler med akryl på lerret og koser meg med å skape unike malerier som blir til underveis i prosessen. Intuitiv maling er en avslappende og herlig måte å male på. Da leker jeg med farger og former. Ingen bilder blir derfor like. Plutselig så er det noe som trer frem i maleriet. Det er alltid spennende å se hvem eller hva som kommer frem. Fargerike bilder gjør seg godt i interiøret og kan gjøre det lille ekstra. Kanskje trenger du å piffe opp litt i ditt hjem med litt ny energi, eller om du nettopp har flyttet og ønsker noe nytt på veggen. Symbolikken i bildet vil kanskje fortelle deg noe. Nedenfor finner du noen av mine intuitive malerier.

Malerier til salgs

Nedenfor ser du noen av mine siste malerier. Flere malerier finner du her. Malerier til salgs.
Kanskje du finner noe du liker og som vil passe inn i ditt hjem eller på kontoret. Du er også hjertelig velkommen til å inspisere bildene nærmere i mitt galleri i Aremark. Ser frem til å høre fra deg.

Maleriet; "Blåne" satt inn i interiør

Blåne

Blåne Dette maleriet ga jeg navnet «Blåne» . Naturen er vakker og full av farger…

Les mer
Maleriet Hjertefred satt inn i interiør

Hjertefred

Hjertefred «Hjertefred» ble navnet på dette maleriet. For det er ofte fred i hjertet vi…

Les mer

Art by Anett-Kristin – unike malerier

Ønsker du deg noe unikt. Noen farger eller former som skal passe inn i ditt hjem. i Stuen, gangen eller et spesielt rom. Kanskje ønsker du deg noe nytt til kontoret så hører jeg fra deg. Du kommer i kontakt med meg her

Handlekurv
Skroll til toppen