Velkommen til Hjerteromsgalleriet

Her kan du bli bedre kjent med Hjerteromsgalleriet

Om Hjerteromsgalleriet


Hjerteromsgalleriet er opptatt av hele menneske. Hvordan vi har det rundt oss i omgivelsen og i oss selv. Våre relasjoner, miljøet vi bor og lever under påvirker oss. Vi følger gjerne energien rundt oss, og prøver å passe inn. Mange høysensitive opplever at det går for fort og sliter med indre uro og stress. Noe som igjen kan føre til møte med veggen og utbrenthet. Depresjon og angst kan melde seg. Når man ikke lytter til kroppen signaler, blir man overstimulert og ute av balanse. Indre ro og balanse i seg selv og sine omgivelser er nøkkelen for å ha et bra liv som høysensitiv. Og lære seg selv og kjenne som en høysensitiv person. 

Hjerteromsgalleriet ønsker å hjelpe deg slik at du får indre ro, trygghet og styrke på å være deg selv. Finne balansen og kjenne på livsglede. 

Her kan du lese mer om Herteromsgalleriet og meg, Anett-Kristin Andersen

Hvem er jeg – Anett-Kristin Andersen


Hjerteromsgalleriet ble til da jeg måtte endre kurs etter at jeg ble utbrent. Tidligere drev jeg med design og strikking og elsket det jeg holdt på med.
 
Jeg elsket jobben min og var kreativ og lagde plagg i alle regnbuens farger, som jeg likte å produsere. Det ble mange lange dager hvor jeg sto på fra tidlig til sent. Så kræsjlandet jeg og alt ble mørkt. Kreativiteten forsvant, depresjon og tristhet fulgte og jeg forsto ikke hvem jeg var og hva som hadde skjedd. For jeg hadde ikke i min villeste fantasi trodd at jeg kunne gå på trynet når jeg elsket det jeg holdt på med. Jeg var rett og slett utbrent.
 
Jeg var en av dem som ikke lyttet til kroppen og hva den prøvde å fortelle meg, jeg overså alle signalene. Det endte i møte med veggen, og jeg ble helt utbrent.
 
Jeg måtte begynne å leve annerledes, i denne prosessen forsto jeg at jeg var høysensitiv, da falt det mange brikker på plass for meg. 

Her kan du lese mer om Hjerteromsgalleriet

Den viktigste reisen du kan ta i livet er reisen i deg selv. Forstå hvem du er slik at du kan skape indre ro, styrke og trygghet på å være deg selv

Anett-Kristin

Et nytt kapittel


Min nye reise startet da. Jeg begynte å «rydde opp» i omgivelsene mine og i meg selv. Jeg lette etter forståelse over hva som hadde skjedd og hvorfor, svarene fikk jeg når jeg begynte å rydde opp innvendig. For jeg måtte finne fotfeste og balansen. Bygge meg selv opp sten for sten. Få på plass grunnmuren og bli kjent med den jeg egentlig var og er.
Det ble en lang og lærerik reise som resulterte i nye utdannelser.

Gjennom læren om feng shui ble jeg klar over hvordan omgivelsene vi bor og oppholder oss under påvirker oss.

Nlp Coach utdannelsen tok meg med på en indre reise hvor jeg ble kjent med meg selv og fikk ryddet opp i gamle emosjoner og frykter, depresjon og angst og bygd meg opp igjen etter å ha vært utbrent. Det resulterte i indre ro, styrke, trygghet, balanse og livsglede.

Jeg er utdannet Nlp coach, healing og berøringsterapeut, Feng Shui konsulent og Theta healer. Og er i stadig utvikling.

Når en dør lukkes åpnes det en ny. Om vi er våkne og bruker sansene våre kan vi legge merke til at vi blir guidet på vår vei gjennom livet.
 
Min opplevelse etter møte med veggen, ble en sterk oppvåkning for meg. Veien jeg tok, og endringene jeg gjorde har forandret livet mitt og personen jeg har blitt. For meg har det vært en transformasjon. Jeg forsto ganske tidlig at min reise og alt jeg lærte på min vei måtte jeg dele med verden. Historien er skrevet ned og har kommet i bokform. «Når sjelen banker på» – fem trinn til å bli kjent med deg selv, skape balanse og få indre ro.

Idag har jeg gleden av å bruke farger igjen gjennom å male intuitivt på lerret. Det er som å gå inn i en meditativ tilstand og bare kose seg i maleprosessen. Du kan se maleriene mine her.


Velkommen til Hjerteromsgalleriet

Handlekurv
Skroll til toppen