Personvern

Slik behandler Hjerteromsgalleriet personopplysninger

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://hjerteromsgalleriet.no

Ansvarlig for behandling av personopplysninger hos Hjerteromsgalleriet er Anett-kristin Andersen og kan kontaktes på e-post: post@hjerteromsgalleriet.no

Kommentarer på bloggen

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Du kan be om å få slettet eller anonymisert alle kommentarer du har lagt inn ved å kontakte oss på e-post: post@hjerteromsgalleriet.no

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Infokapsler som brukes på Hjerteromsgalleriet

Full oversikt over alt som har med infokapsler/cookies å gjøre finner du her: Cookieerklæring

Når vi lagrer informasjon om deg som person

E -post lister

På nettsiden vår vil du finne ulike «opt-in» bokser. Det vil si at du kan registrere deg på vår e-post liste for nyhetsbrev, eller du kan registrere deg for å få tilsendt f.eks et pdf dokument. Du blir da bedt om å registrere navn og e-post adresse. Det vil stå klart og tydelig hva vi kommer til å sende deg. Vi bruker Campaign Monitor sin tjeneste for utsendelse av denne type e-post, og du vil alltid ha mulighet til å melde deg av lister du står på ved å klikke på en «meld deg av» link i e-posten du mottar.

Kjøp av bok fra Hjerteromsgalleriet

Når du kjøper bok fra Hjerteromsgalleriet ber vi deg om å registrere navn, e-post adresse, postadresse og tlf.nr. Dette gjør vi for å kunne sende deg en korrekt faktura iht bokføringsforskriftens formkrav til faktura. E-post adressen din vil også være ditt brukernavn som du bruker for å kunne logge deg inn på din konto.

Kredittkortinformasjon lagres ikke på hjerteromsgalleriets server. Alle kjøp går via Stripe Payments Europe, Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin.

Hvor kan du se data Hjerteromsgalleriet har lagret på deg?

Du kan se alle data som er lagret på deg som kunde på «Min konto» siden.

Sletting av data

Som tidligere nevnt, så kan du når som helst melde deg av e-post lister du står på.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontaktskjema

Sender du inn en henvendelse via kontaktsiden vår, så vil ditt navn og din e-post adresse bli lagret til henvendelsen er besvart.

Sikkerhet

Vi har iverksatt tiltak for å sikre at dine personopplysninger ikke kommer på avveie, eller blir slettet. Det kjøres regelmessig backup av nettsiden. Vi har forsikret oss om at alle tredjepartsleverandører av tjenester til Hjerteromsgalleriet (som f.eks leverandør av webhotell og e-post server) også har iverksatt nødvendige sikkerhetstiltak gjeldende lover.

Handlekurv
Skroll til toppen