Befrielse

Befrielse

"Befrielse" ble navnet på dette maleriet
Maleriet; Befrielse satt inn i interiør

Dette maleriet fikk navnet «Befrielse». Jeg maler intuitivt så bilder blir til underveis i prosessen. Og navnet på dette kom nok av en grunn. For det er så mange som sitter fast i seg selv og livet sitt. Følelser og tanker er helt låst og de føler at de ikke kommer noen vei, eller ser noen løsning på sin utfordring eller følelse. Men det finnes alltid en løsning og valg å ta men det kan være «vanskelig» å se de. 

Av og til kan det være lurt å få hjelp utenfra til å «lette sitt hjerte» fra en som forstår og du har tillit til slik at hun kan hjelpe deg å finne nye løsninger for deg. For når vi er midt i det vonde selv kan det være vanskelig å se. Ser du ned i all dritten trenger du å løfte hodet opp mot lyset. Se etter løsninger og ikke begrensninger.

Jeg har selv følt på befrielse da jeg selv «våknet opp» og fant tilbake til meg selv, etter å ha blitt utbrent Når du slutter fred og får en indre ro i deg selv kjenner du en følelse av befrielse. Når blikket er løftet opp og lyset er kommet inn ser du ting fra en annen vinkel og med et annet lys. Lyset er tent og uroen og stresset er slukket.Str. 50×60 X 3,5
Kr. 2.600,-

Handlekurv
Skroll til toppen