Overganger

Overganger

"Overganger! ble navnet på dette maleriet
Maleriet; "Overganger" satt inn i interiør

Navnet på dette maleriet ble; «Overganger»
Overganger eller broer om du vil. Overganger til noe annet. En bro som leder over til et annet sted. Over noe, eller fra et sted til et annet. Små overganger og store overganger.
Da jeg møtte veggen måtte jeg tråkke opp nye stier… Jeg visste ikke hvor jeg skulle bare at jeg var i ferd med å bevege meg bort fra et mørkere sted. Ønsket meg noe annet. Det var ikke så lett å finne broen jeg lette etter. For jeg visste ærlig talt ikke hvor jeg skulle. 
For å komme over på den andre siden måtte jeg bygge denne broen selv, som ble overgangen til et annet liv. Noe nytt og spennende. Jeg ble ledet til å finne veien. Skritt for skritt tok jeg imot det som kom min vei. Jeg hadde jo ramlet i bakken, men ønsket å reise meg igjen. Ville ikke bli liggende.
Jeg hadde ingen fysisk å holde i hånden som fortalte meg hvilken vei jeg skulle gå, men jeg ble allikevel guidet fremover av universet. Til slutt var broen bygget og jeg kom meg over på den andre siden av elva. 
Når broen var bygget hadde jeg funnet et nytt ståsted i livet. Balanse ble viktig. Balanse i det indre og ytre rom. Finne meg selv og stå stødig i den jeg er. 

«Overganger»

Str. 50×60
Kr. 2.600,-
+ 5% kunstavgift
Art by Anett-Kristin

Handlekurv
Skroll til toppen