Rommet innafor

Rommet innafor

Maleriet; Rommet innafor
Maleriet ; Rommet innafor satt inn i interiør

Dette maleriet fikk navnet «Rommet innafor».

Navnet kom til meg en tidlig morgen etter en god natts søvn. «Rommet innafor» sa stemmen og bildet av maleriet poppet opp i mitt indre. Jeg skrev det straks ned, slik at jeg skulle huske det. Spørsmålet hadde jeg stilt noen dager tidligere da jeg ferdigstilte maleriet. Hmm, hva skal dette hete da mon tro?

Noen ganger kommer tittelen til meg fort andre ganger kan det gå en stund før det kommer til meg. Det er så mye lettere å ta imot slike beskjeder når de plutselig kommer til en. Da er det riktig tittel og en dypere mening bak, ofte.

Så dette maleriet altså; Rommet innafor. Vi har alle dette rommet inni oss. Rommet innafor hvor vi får kontakt med oss selv og sannheten. Det er ikke alle som har like god kontakt med dette rommet. Dette rommet kan ha blitt glemt og eller gjemt. Men det ligger en skatt der inne når vi vender innover og blir kjent med oss selv. Det er som regel en oppussingsjobb som skal til for å nyte av dette rommet. Når vi får ryddet opp i gamle troer og overbevisninger og blir kjent med den vi egentlig er, da kan vi nyte dette rommet innafor. Da kan vi selv dekorere og ta vare på det vi ønsker å ha i dette rommet.

For meg har det blitt et skifte. Før og etter jeg ble kjent med dette rommet innafor. Litt etter litt vendte jeg fokus innover, ryddet og pusset opp. Det har vært en magisk reise noe jeg forteller om i boka mi; Når sjelen banker på


Str. 50×60
Kr. 2.600,-
+ 5% kunstavgift
Art by Anett-Kristin – intuitiv maling

Handlekurv
Skroll til toppen