Vinterjente

Vinterjente

Dette maleriet fikk navnet vinterjente
Maleriet; vinterjente satt inn i interiør

Dette maleriet har fått navnet «Vinterjente». Med lue og tykk genser kler hun på seg lag for lag for å beskytte seg mot vinteren og kuldegrader.
Tidligere hadde hun på seg en drakt hun ikke lenger følte seg hjemme i. Hun ønsket å fornye seg og finne tilbake til den hun egentlig var og er. Finne frem igjen til hun som lå dypt der inne, men som av ulike grunner hadde fulgt flokken og ikke visste lenger hvem hun var. Hun trengte å kle på seg en drakt som matchet den hun er og ønsket å være.

På vår vandring gjennom livet kan det være fort gjort å gå seg bort, følge flokken og bare seile med i energien som er rundt oss. Selv om det ikke passer for den vi egentlig er langt der inne. En dag kan det plutselig bråstoppe, og vi trenger å finne innover igjen til kjernen av den vi er. Gå våre egne veier og det som er riktig for oss selv. 
Når vi trenger å finne inn til kjernen av oss selv og den vi egentlig er fjerner vi lag for lag. Kanskje blir vi stående igjen nakne og sårbare før vi igjen kler på oss våre «egne klær» og det som er riktig for oss selv.

Kanskje passer dette maleriet i en fjellhytte. Herlige sterke farger i orange og blåtoner. Intuitiv maling av Anett-Kristin

Vinterjente
Str. 50×60
Kr. 2.600,-
+ 5% kunstavgift
Art by Anett-Kristin

Handlekurv
Skroll til toppen