Din sannhet – hva er riktig for deg?

Det er så lett å gå på autopilot. Følge flokken å lytte til andre. Det å få råd og veiledning er veldig bra, det trenger vi også. Men for å bli kjent med deg selv og din sannhet må du lytte til din egen stemme. Der inne finner du dine svar.

Lytt innover til din egen sannhet

Som din coach stiller jeg relevante spørsmål slik at du finner de svarene som er riktig for deg. For at du skal bli kjent med deg selv å forstå dine tanker og følelser må du lytte innover. Lytte til din egen stemme og sannhet. Hvem er du når du kan være deg? Mye usikkerhet kan være skapt rundt deg opp igjennom årene. Du trenger å bli kjent med deg selv og hvem du er.

Det var når jeg selv stoppet opp og begynte å lytte og tok hensyn til meg selv at jeg forsto hvem jeg var. Min sannhet og hvem jeg er. Jeg kunne ikke lenger følge flokken. Jeg måtte begynne å  lytte innover  å bli kjent med meg selv igjen, mine verdier og hva som var min sannhet. Jeg måtte finne balansen og fotfeste igjen. Rydde opp på innsiden å få vekk all uroen som hadde bygd seg opp inne i meg. Forstå mine egne tanker og følelser og sette det hele i system. Rydde å sortere. Ryddejobben er gull verdt. Tenk deg selv hvor godt det er å få orden på kaoset. Nøste opp, sortere og kaste.

Sannhet

Som høysensitiv opplever du kanskje at verden går for fort. Du prøver å henge med, passe inn. Kanskje kjenner du på en indre uro og stress hele tiden slik jeg gjorde. Kanskje overser du signaler kroppen prøver å gi deg slik jeg gjorde.

Stopp opp og lytt til kroppen og stemmen som prøver å banke på.

Trenger du hjelp til ryddejobben kommer du i kontakt med meg her

Klem fra

Anett-Kristin

Din helse og velvære coach

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen