Tør du å feile, trå utenfor og erfare selv?

Tør du å feile? Ordene har kommet til meg de siste dagene. For hva skjer om vi stopper opp og ikke bruker det vi har lært? Blir kunnskapen glemt? Vi må ut å øve. Selv om vi har lært oss en ny ting betyr ikke det av vi er verdensmestere med en gang. Vi må ut å øve, praktisere det vi har lært for å gjøre oss egne erfaringer. Det er det vi lærer av.

Tør å feile

Vi må tørre å prøve og feile. Det er det vi lærer av. Selv når vi har lært noe nytt, må vi prøve oss selv. Vi må ut på utrygg grunn de første gangene på egenhånd. Men det er det du lærer av. Når du lærer kommer mestringsfølelsen. Da har du kommet deg et nivå høyere på din reise. Vi kan ikke gå rundt å tenke at vi ikke kan/eller kan nok. Vi må hoppe ut i det å stole på alt vi har lært. Om du er usikker på deg selv er det her du må jobbe.

Veksten kommer når du tør å feile

Hva skal til for at du skal stole på at det du gjør er godt nok, og godt nok for der du er nå. Vi skal alle lære, men vi må tørre å utforske verden. Tørre å ta de første skrittene mot det nye og ukjente. For hva er egentlig vits å lære noe nytt om du ikke tør å bruke det, eller utvikle deg videre. Læring blir til mens vi går. Det er ikke farlig å feile. Det er det vi lærer av. Når du tør å prøve deg litt ute i verden på egenhånd, det er da du selv vokser og når du vokser får du selvtillit og mestringsfølelse. For hver gang du feiler har du faktisk lært noe nytt og kommet deg et steg videre i trappen. Kompetansetrappen

Tør

Hvorfor skal du sitte inne med kunnskap som du ikke tør å benytte deg av fordi du hele tiden tenker at du ikke er god nok – eller kan måle deg med de som er bedre å kan mer. Alle har begynt et sted. Vi må stole på oss selv at det vi kan er godt nok. Så lærer du på veien du går.

Dårlig følelse

Usikkerhet er en mindre enn god følelse som jeg har kjent på mang en gang. Jeg var så redd for å feile, redd for å få kjeft eller gjøre noe galt. Redd for hva andre måtte tro å mene. Jeg var engstelig for så mye, du kjenner deg kanskje igjen? Det var før, før jeg tok tilbake kontrollen over meg og ble kjent med meg selv. Tryggheten kommer innenifra. Styrken og selvtilliten kommer innenfra i deg selv. Du må bli kjent med deg. Du finner ikke styrken der ute. Den kommer fra din indre kjerne. Sannheten og hvem du er. Da kommer selvtilliten og du vil etterhvert lytte til din egen stemme og stole på intuisjon og hva som er riktig. Da tør du å trå utenfor gresset og prøve og feile. Da får du vekst og utvikling.

Har du blokkeringer som hindrer deg i å komme i kontakt med deg selv og din sannhet, hjelper jeg deg til å forløse slik at du får utvikling og vekst.

Du kommer i kontakt med meg her

Varme tanker fra

Anett-Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen