Årets ord takknemlighet. Hva blir ditt for 2021?

Årets ord – Hva skal ditt ord for 2021 være fikk jeg spørsmål om i en gruppe jeg er med i. Takknemlighet var det første som slo meg. Årets ord for meg er takknemlighet. Jeg skal fokusere ennå mer på takknemlighet. Jeg har så mye å være takknemlig for – Og nettopp takknemlighet var noe av det jeg fokuserte veldig mye på da jeg skulle reise meg å finne meg selv igjen etter møte med veggen.

Årets ord – takknemlighet

Den gang lagde jeg meg en egen liten notatbok. Takknemlighetsboka. Der skrev jeg ned daglig små ting jeg var takknemlig for. Det fikk meg til å fokusere på alt det som faktisk var bra i livet mitt. Selv om jeg var langt nede, kunne jeg finne små ting å være takknemlig for. Du vet det er de små stegene vi må ta for å komme oss nærmere målet vårt. Mitt mål da var å føle mer glede. Og etterhvert som jeg skrev ned de små ting endret det seg mye i meg. Jeg hadde et annet fokus.

Nå idag er jeg så takknemlig for at min fargeglede og kreativitet har kommet tilbake. Noe som ble borte da møte med veggen var et faktum og tristhet, sorg og depresjon tok over. Da alt var grått og svart for mitt indre. Fargene, gleden og kreativiteten var langt borte. Jeg er så takknemlig for dit livet idag har tatt meg. Alt jeg har lært og hvilken innsikt jeg har fått i en helt annen verden – enn der jeg var. Da alt gikk på autopilot med stress og indre uro. Takknemlig for å funnet tilbake til fotfeste og gleden igjen – Balansen – Gleden over å hjelpe andre.

Årets ord - takknemlighet

Årets ord for meg er å fokusere ennå mer på takknemlighet. Alle de små ting som kommer min vei. All ny læring og innsikter. Så hva med deg? Hva kan være ditt ord for året 2021? Ordene som du kan fokusere på og få mer av i 2021. Det blir som en affirmasjon. Noe du gjentar og fokuserer på for deg selv. Jevnlig. På daglig basis.

Ord som affirmasjon

Tankene mine vandrer mange år tilbake, til mitt første semester på nlp coach studie. Der brukte vi gjerne fokusord under samlingsstunden på morgenen. 4 ord valgte vi gjerne da. Vi sto i stillhet på gulvet med lukkede øyne mens vi gjentok ordene inni oss selv. Holde fokus. gjenta igjen og igjen. Deretter satt vi oss ned på stolene i ringen fortsatt i stillhet og med lukkede øyne og lyttet til en fast sang – en meditasjonsstund og en magisk start på dagen. Mine ord var stort sett de samme. Trygghet, styrke, indre ro og glede. Det var de samme orden som dukket opp til hver samling under hele studiet. Det var tydelig noe jeg virkelig søkte etter. Trygghet, styrke, indre ro og glede gjentok jeg igjen og igjen for mitt indre.

Ord med betydning

Siden da har disse ordene blitt min følgesvenn. Da jeg tok reisen innover i meg selv og fikk ryddet opp i gamle følelser og tankemønstre er det nettopp disse ordene og betydningen av dem jeg har fått. Jeg har fått trygghet, styrke, indre ro og glede. Dette er noe av det mine kunder også ønsker seg og hva jeg hjelper de med. Trygghet, styrke, indre ro og glede slik at de kan være den beste utgaven av seg selv. Finne balansen.

Ingenting kommer av seg selv. Du må gjøre en innsats for deg selv.

Så hva kan være dine ord for 2021? Hva trenger du å fokusere mer på? Hva trenger nettopp du?
Del gjerne med meg i kommentarfeltet eller send meg en melding. Jeg vil gjerne høre fra deg.

Alt godt

Anett-Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen