Et skifte – når du beveger deg over broen

Nytt år – nye muligheter. Blanke ark eller et blankt lerret som skal fylles. Et helt nytt år er alltid spennende. Hva vil det nye året bringe med seg av utvikling, spennende reiser og nye innsikter? Nye bekjentskaper og ny læring. Kanskje også et skifte. Mulighetene ligger der. vi har valg til å endre. På nytt og på nytt. Veien blir til mens vi går sier vi ofte. Ikke alltid vet vi hvordan veien eller livet blir eller hvordan veien lages foran oss. Ofte er det det som gjør livet spennende. Gripe muligheten når den dukker opp foran deg om du klarer å se den. For det er ikke alltid du kan se hva som ligger foran deg. Kanskje fordi verden og du går på autopilot.

Det er ofte ved et skifte i livet at nye endringer dukker opp. Når vi går fra et sted til et annet. Det får meg til å tenke på filmen, The Shift – by Dr. Wayne Dyer? Har du sett den? Jeg har sett den flere ganger og anbefaler deg å se den. Det er noe som skjer med oss mennesker når nok er nok. Når vi bestemmer oss for å gjøre noe helt annet eller ta tak i egen situasjon.

Ønsket et skifte

Da jeg var i tidlig tenåringsalder og gikk på ungdomsskolen drømte jeg ofte om å reise helt vekk å komme tilbake som en helt annen person – eller som en bede utgave av meg selv. Det var noe annet jeg søkte etter eller lengtet etter som jeg ikke selv visste dengang. Kanskje følte jeg meg annerledes eller ønsket å være noe annet enn den jeg var. Det er jo ofte sånn i tenåringsfasen at vi leter etter hvem vi er.

Jeg hører ofte om andre som ønsker å reise langt bort. De trenger ro og egentid. Distansere seg fra omgivelsene sine og finne ro. Hvor ingen andre får tak i de. Du har kanskje også sett filmen med Julia Roberts; eat,pray, love. Hvor hun reiser langt og er borte i flere måneder for å finne seg selv. Finne ut av livet og få dypere kontakt med seg selv. Men trenger vi egentlig å reise langt bort for å finne oss selv?

Ta reisen innover i deg selv

Et skifte kommer gjerne når du er klar for noe nytt, eller finner ut at nok er nok og du trenger endring nå. Mitt skifte kom naturlig når jeg møtte veggen og måtte komme meg opp igjen og tilbake til livet. Livet ble ikke som det hadde vært. Jeg var forandret og verden rundt meg forandret seg med meg. Jeg ble nødt til å bli kjent med meg selv på nytt. Forstå hvem jeg var og er. Forstå hva som hadde skjedd og hvorfor.

Mitt skifte kom når jeg tok reisen innover i meg selv. Forsto hvem jeg var. Jeg måtte bygge bro mellom mitt forrige liv og hvilket liv jeg nå skulle leve. Jeg måtte finne balansen og fotfeste. Bygge bro mellom depresjon og tristhet/sorgen som jeg følte da jeg møtte veggen. Broen over til gleden og livet igjen. Jeg fant meg selv.

Et skifte - når du beveger deg over broen som maleriet viser.

omgivelsene rundt

Vi trenger ikke reise langt bort for å finne ut av oss selv. vi trenger å reise innover og forstå hvem vi er. Ofte kan det være utfordringer med omgivelsene rundt oss når vi tar reisen i oss selv men det er endel av læringen og innsikten på veien. Ta et oppgjør med det som er rundt. Det var ikke det letteste å gjøre når jeg tok reisen når de som sto igjen på utsiden ikke alltid forsto alle endringene. Livet er et puslespill som vi må finne de riktige brikkene slik at det passer inn.

Den viktigste reisen du kan ta i livet er reisen i deg selv.
Forstå hvem du er slik at du kan skape indre ro, styrke og trygghet
på å være deg selv

Anett-Kristin

Er du klar for å gjøre endringer? Trenger du et skifte? En reise innover for å finne deg selv?
Kontakt meg her så hjelper jeg deg på veien til mer innsikt, indre ro og trygghet på å være deg selv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen