Befrielse og innsikt i en indre verden

Befrielse er navnet på mitt siste maleri. Jeg maler intuitivt så bilder blir til underveis i prosessen. Og navnet på dette kom nok av en grunn. For det er så mange som sitter fast i seg selv og livet sitt. Følelser og tanker er helt låst og de føler at de ikke kommer noen vei, eller ser noen løsning på sin utfordring eller følelse. Men det finnes alltid en løsning og valg å ta men det kan være «vanskelig» å se de.

Av og til kan det være lurt å få hjelp utenfra til å «lette sitt hjerte» fra en som forstår og du har tillit til slik at hun kan hjelpe deg å finne nye løsninger for deg. For når vi er midt i det vonde selv kan det være vanskelig å se. Ser du ned i all dritten trenger du å løfte hodet opp mot lyset. Se etter løsninger og ikke begrensninger.

Når lyset tennes

Befrielse er noe jeg selv har følt på når jeg selv «våknet opp» og fant tilbake til meg og stolte på hvem jeg var og hvorfor. Når du slutter fred og får en indre ro i deg selv kjenner du en følelse av befrielse. Når blikket er løftet opp og lyset er kommet inn ser du ting fra en annen vinkel og med et annet lys. Lyset er tent og uroen og stresset er slukket.

Befrielse og innsikt i en indre verden

Når vi ikke har det bra med oss selv påvirker det våre omgivelser like mye som i oss selv. Når vi ikke er i den rette energien selv har vi heller ikke så mye å gi ut. Vårt energinivå ligger på en lavere frekvens som igjen smitter over på våre omgivelser. Mange kan lete utover og finner feil ved sine nærmeste, men vi kan ikke endre andre mennesker vi må ta et dypdykk inn i oss selv. Forstå våre følelser. Være ærlig å rette blikket innover finne ut av hvorfor du er nedstemt eller hvorfor livet ikke føles bra, eller hvorfor du føler deg låst der du er nå.

Skal du se etter nye løsninger må du først og fremst vite hva du ønsker deg. Hvordan ønsker du å ha det? Løfte blikket. Se litt lenger fremover enn akkurat der du er nå. Jeg møter så mange som går med så mye ubearbeidet inni seg. Men vi kan ikke flykte fra følelsene våre eller legge lokk på de for på et eller annet tidspunkt vil de innhente deg igjen. Vi kan ikke løpe fra de. Skal vi komme oss videre i livet må vi jobbe oss igjennom det som er vanskelig. Befri oss selv og sjelen. Slutte fred med oss selv. Høyne vårt eget energinivå. Da vil du merke at dine omgivelser også endres.

Befrielse skapes når blokkeringer forløses

Når du føler at du sitter fast i livet eller i følelsen dine skapes det blokkeringer i energisystemet ditt. Blokkeringer kan slå ut som vondter i kroppen. Selv har jeg lært meg å kjenne ganske bra nå og føler fort om det er blokkeringer. For noen uker siden under trening følte jeg at det hadde skjedd noe med pustemønsteret mitt. Jeg fikk ikke puste like dypt som før når jeg skulle hente meg inn igjen. Jeg følte etterhvert at det satt noe oppe i Solar plexus. Gjennom meditasjon tok jeg kontakt med følelsen for å finne ut av hvorfor dette hadde oppstått i meg nå.

Svaret kom etterhvert til meg. Jeg forsto at jeg var på vei inn i noe som ikke var bra for meg. Med begge bena. Hva hadde jeg da lært av tidligere erfaringer om jeg hadde fortsatt. Jeg visste at jeg måtte stoppe opp å gjøre ting annerledes. Finne en annen vei. Kroppen ga et signal om at jeg måtte stoppe opp. Jeg forsto. Takket for signalet og begynte å gå innover i meg selv med pusteøvelser, meditasjon og behandlinger for å løse opp. Nå er blokkeringen opphevet og jeg har fått igjen den dype pusten, kjenner energiflyten, fått mer innsikt og forståelse for hva som skjedde og rettet blikket en annen vei.

Du kan lese mer om hvordan du kan ta kontakt med følelsene dine i dette blogginnlegget her

Lev livet

Det er perioder i livet som kan være ekstra vanskelige. Livet skal leves og læres. Derfor er det så viktig å komme seg ut og opp fra vanskelige perioder. For hver gang du løser opp i en floke blir du litt klokere å får større innsikt i deg selv. Slik kan du berike livet ditt isteden for å sitte fastlåst i gamle tanker og følelser. Befri deg selv og lev livet

«Den viktigste reisen du kan ta i livet er reisen i deg selv. Forstå hvem du er slik at du kan skape indre ro, styrke og trygghet på å være deg selv»

Anett-Kristin

Ta kontakt med meg her om du trenger min hjelp til å belyse ditt indre landskap å få kontakt med følelsene dine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen