Gresset er grønnere der du vanner

Gresset er grønnere der du vanner det. Så sant men lett å «glemme». Å ta vare på seg selv og sine egne behov kan være utfordrende når man ikke er vandt til det.

Har man mange baller i lufta og et ønske om å rekke over alt, ignorer man som regel kroppens signaler om å ta det med ro –  Jeg «skal bare først» og deretter kan jeg slappe av… men så er det noe annet som oppstår og så «må» du bare ta det først også… Kjenner du deg igjen?

Dagene går i hurtig tempo – og plutselig var dagen over gitt. Du er sliten når du legger deg, kroppen verker og tankene surrer gjerne over alt du ikke rakk over eller ting du må huske på til morgendagen… kanskje du også kjenner deg igjen i dette?

Slik var det også for meg. Jeg overhørte kroppens signaler og hadde fokus ett sted. På mitt interesseområde. Strikking og design og min nyoppstartede butikk.

Jeg trodde jeg kunne få til alt. Energien var jo på topp. Men jeg overså både meg selv og boligen vår. Hjemmet vårt har alltid vært mitt domene hvor det var jeg som stelte og styrte. De aller nødvendigste tingene ble ivaretatt, men det hopet seg opp i skuffer og skap.

Gresset er grønnere der du vanner

Da jeg møtte veggen og ble utbrent var det feng shui som ble mitt største holdepunkt. Jeg fikk noe håndfast å ta tak i og forsto etter hvert som jeg lærte at det var en større sammenheng mellom boligene våre og oss selv. Det var så mange ting som hang sammen. 

Da jeg begynte ryddeprosessen i hjemmet og kuret huset som vi kaller det på fagspråket, så løftet energien seg. Det var til å ta å føle på. Jeg kjente hvordan sinnet mitt lysnet.

Hos oss var det for mye jordenergi og syk jord. Og det vokser ikke noe særlig ut av kompakt jord. Det trenger riktig gjødsel eller kur for å balansere det hele igjen. Huset mitt trengte en endring og jeg trengte en endring. Begge var i dårlig forfatning og trengte å lære for å få innsikt.

Jeg ser det om igjen og om igjen. Hvordan huset gjenspeiler de som bor der. Utfordringer de har kan ofte «leses» av på huset.

Vi gjorde mye med huset vi bodde i da, for at det skulle få den rette balansen til det beste for oss som bodde der. Dette forteller jeg om i boka mi; Når sjelen banker på. Boka er delt inn i 3 deler. Og den første delen handler om feng shui.

Sitat fra boka:
Del 1 – skap balanse i det ytre rom – boligen din
For å skape balanse i livet er det svært viktig at vi tar en titt i våre omgivelser. Hvordan vi har det rundt oss i boligen vår, påvirker livene vi lever. Balanse i hjemmet skaper vi gjennom feng shui prinsipper som jeg tar deg gjennom i denne delen. Det handler om å rydde opp, skape flyt og bruke de fem elementene for å få balanse.

Kunnskap i ryggraden

Feng shui har for meg blitt en kunnskap jeg alltid har med meg i alt jeg gjør. Jeg har kjent på kroppen hvordan det føles og for meg er balanse det viktigste i livet. Både i oss selv, boligen vår og i omgivelsene. Gresset er grønnere der vi vanner. Tilstedeværelse i livet. Nære deg selv, huset ditt og dine omgivelser. Det er en helhet, alt henger sammen med alt.

Gjennom feng shui fikk vi balanse i boligen. Gresset er grønnere der vi vanner.

Jeg holder nå på med å lage ett onlinekurs i feng shui som tar for seg det helt grunnleggende fortalt på en enkel måte slik at du kan ta tak i eget hjem for å skape en bolig i harmoni og balanse. Du kan også lære litt ved å lese boka mi; Når sjelen banker på.

Er du interessert i kurs om feng shui hører jeg gjerne fra deg så kan jeg sette deg opp på venteliste slik at du er den første som får vite når det er klart. kontakt meg ved å trykke på knappen under.

Du kan lese mer om feng shui ved å trykke på knappene under

Anett-Kristin

Velkommen inn i gruppa for høysensitive på Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen