Overflod – når du har i rikt monn

Overflod har jeg kalt dette maleriet. Det sto der noen dager og snakket til meg som om den ville fortelle meg noe. Navnet kom dalende ned i meg og jeg visste det var sant. Maleriet hadde fått et navn, Overflod. Hva menes egentlig med overflod og betyr det det samme for deg og meg? Hva vi legger i å ha overflod er forskjellig.

På dette maleriet ser det ut som det er overflod av vann. Det renner over. Vann i feng shui symbolikk er penger. Det kan være overflod eller mangel slik at det lekker. Lekkende kraner er gjerne en symbolikk på at det er lekkasje i pengestrømmen. Altså du har penger men de blir fort borte feks. Når du selv har i overflod har du mulighet til å dele med andre. Fordele godene

Overflod har jeg kalt dette maleriet.

Hva er overflod?

Overflod er når vi har rikelig med noe. Eller som i dette maleriet når det er så mye at det renner over, blir det overflod. Du kan ha overflod av tanker og følelser som ikke kommer ut til overflaten. Da blir det gjerne en overflod inne i deg som gjør deg i ubalanse. En strøm av følelser som du ikke helt har kontroll på. Inntil du slipper opp og lager hull i tanken slik at det kan flomme ut og du kan se hva du egentlig har holdt inni deg så lenge. Når du først får lettet på trykket finner du balansen og kan bygge opp overflod av selvkjærlighet, styrke og trygghet på være deg selv. Når du er sterk nok kan du takle overflod.

Rydd plass til det du ønsker i livet

Vi kan ha overflod av fysiske ting. Skaper og skuffer er fulle og overfulle. Mange av oss har for mye og trenger å rydde. Sortere og kaste. Altfor mye tas vare på slik at det flyter over. Vi blir påvirket av våre omgivelser og når du får ryddet i alt det overflødige skaper du bedre flyt og plass til deg selv i livet ditt.

Du må rydde for å få plass til noe nytt. Det gjelder fysiske ting og innvendig i deg selv. Har du for mye av noe vil du ikke ha plass til noe nytt. Du kan ikke fylle på ennå mer i noe som allerede er fullt. Da må det ryddes. Frigjøre plass for å ta imot mer. Om ikke renner det over og du får overflod av det du ikke trenger. Ved å rydde opp innvendig. Sortere og kaste får du plass til det du skal ha og trenger. De «riktige» følelsene og tankene. Når du har fått renset opp og ryddet kan du fylle på igjen med frisk energi. Det som vil støtte deg og ditt fremover. Det har ingen hensikt å gå å bære på råtne egg. Det er ingen sunnhet over dette. sunnhet er frisk ren energi.

Du får mer av det du fokuserer på

Det motsatte av overflod er stagnasjon og det du ikke har. Det du føler at du mangler. Det er kjent at det du fokuserer på får du mer av. Når du fokuserer på det du ikke har får du mer av det og kan ikke tiltrekke deg overflod i positiv forstand. Du som føler at du ikke er bra nok, har dårlig selvfølelse og saboterer deg selv, vil tiltrekke deg mer av dette fordi du går rundt med disse tankene og følelsen om hva du er og føler du er verdt. Når du begynner å endre på hva du egentlig ønsker å tiltrekke deg får du mer av dette. Når du bestemmer deg for å vise deg selv mer kjærlighet og omsorg, endrer ditt syn på dette vil du etterhvert styrke din selvfølelse som du egentlig vil ha mer av. Du kan få i rikelig monn. Overflod.

Mangel eller overflod

Det er så mange som fokuserer på nettopp hva de mangler og hele tiden fokuserer på mangelen. Både følelsene og tankene fokuserer på mangel. Det du ikke har. Snur du det hele om og begynner å fokusere på hva du ønsker deg og får med deg følelsen i dette, vil du tiltrekke deg mer av det du faktisk ønsker deg istedenfor å fokusere på hva du mangler. Takknemlighet over det du faktisk har er en viktig brikke. Alt handler om tanker og følelser og hvordan vi bruker sansene våre til å tiltrekke oss det vi ønsker. Vi alle er energi. Det vi sender ut får vi tilbake.

Vi kan ha overflod av kjærlighet og omsorg. Det du gir fra deg får du rikelig igjen. vi må selv så det vi skal høste.

Så når du nå tenker på overflod. Hva ønsker du deg mer av i livet ditt som du kan fokusere mer på?

Del gjerne i kommentarfeltet eller send meg en melding her

Hjertehilsen fra

Anett-Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen