Theta Healing

Theta Healing og hagearbeid er det en fellesnevner?

I det nydelige vårværet i forrige uke begynte jeg på hagearbeidet. Eller det vil si jeg startet i høst da vi flyttet hit. Hagen vår i det nye huset er flott bygd opp, men etter vår mening er det mye buskas som har fått lov til å vokse vilt. Vi begynte med å beskjære noen busker før påske. Og nå etter påske klødde det i fingrene for å holde på litt mer ute. Våren var jo på vei.

Rundt eiendommen var det vintergrønne krypbusker, litt lik tujaer, men som vokser langs bakken. Jeg begynte å klippe, for jeg tenkte jeg ville stusse dem litt, men etter hvert som jeg klippet oppdaget jeg at det som lå under var brunt og dødt. Så jeg forsto at jeg måtte beskjære det mer. Det endte med at vi snauklipte det meste. Buskasen var flere meter lange som krøyp bortover bakken, lag på lag lå de over hverandre. Det var først når vi kom litt tettere på at vi oppdaget alt dette. Så vi klipte ned til rota – noen røtter tok vi opp. Det ble alt for mye slik det hadde vært.
Det gøye var at under alt sammen lå det gamle bed med planter. Planter som ikke hadde fått lys eller luft. Bed som var gjemt bort fordi det store buskaset hadde fått vokst vilt over. Det har sikkert vært flott da det engang ble plantet, men når det ikke tas vare på – eller blir oversett blir det gjerne glemt. 

Vi fikk røsket bort masse buskaser som fylte opp en stor henger. Under alt dette lå det flott rullestein og altså gamle bed med planter og busker. Det blir gøy å følge med på disse plantene fremover nå når de får lys og luft.

Theta Healing og hagearbeid, er det en fellesnevner?

Theta Healing og gravearbeid

For meg blir dette litt det samme som når vi driver «gravearbeid» i Thetahealing og coaching for å finne innover til årsaken og komme innover i oss selv for å rydde i gamle traumer, følelser og blokkeringer.

Det er først når vi får ryddet i overflaten og begynner på arbeidet innover vi oppdager hva som ligger under. Inni oss selv kan det også ligge mye man har stengt av eller blokkert. Det har heller ikke sett dagens lys på en stund. Når vi tar av lagene over og ser hva som ligger under har vi mulighet til å gjøre noe med det. Våre indre ressurser ligger der og venter på å bli belyst. Kanskje er det et lite frø som trenger lys og varme, akkurat som planten for å vokse seg større og sterkere. Alt trenger vedlikehold. 

Det glemte

Det vi fant under buskene var en oppdagelse i seg selv. Noe av det valgte vi å beholde. Andre ting ble dratt opp med rota for det ønsket vi ikke ha med oss videre. Det samme er det inni oss. Ikke alt ønsker vi å ta med oss videre – Og da drar vi også dette opp med rota. Slik kan du løse opp i blokkeringer og blir friere. Det er så mye vi mennesker går og bærer på. Mye blir lagt lokk over og for en stund glemt – men det vil komme til overflaten på et eller annet tidspunkt. Når vi tar ryddejobben får vi endret på alt som ligger under overflaten. Det kommer luft og lys til og etter hvert vil også overflaten få nytt liv. Alt kommer innenfra. Vi må jobbe fra innsiden og ut, det er da vi gløder.

Denne ryddejobben skriver jeg om i boka mi; Når sjelen banker på, du kan bestille boka her

Det er en lettelse å få ryddet inni seg selv. Det skaper en friere sjel. Og vi får det bedre med oss selv. 

Theta Healing

Ifjor vår tok jeg utdannelsen som theta healer og jeg har tatt flere videregående kurs etter det. selv jeg som har ryddet så mye, har fortsatt ting jeg kan jobbe med for å få det enda bedre. Det er dette vi gjør under theta healing kurs. For å bli theta utøver må du selv ha erfart og det gjør vi gjennom å trene på hverandre og løse opp i blokkeringer. Gjennom theta healingen kan vi gå ennå dypere og få opp ting på tidslinja fra generasjoner tilbake eller vi kan havne tilbake til et tidligere liv. 

Under et av de videregående kursene havnet jeg tilbake i tid, som vi ofte gjør. Jeg fikk opp en film fra et tidligere liv. Jeg hadde vært her før under tidligere meditasjon. Nå fikk jeg dette til meg flere ganger denne dagen, da jeg jobbet med mine medstudenter. Så skulle vi ha en demo i plenum og jeg ble valgt ut. I denne demoen havnet jeg også på dette samme stedet, det var et tidligere liv.
Nå satt jeg med en sterk følelse i brystet. Det var tydelig at det var noe som skulle opp til overflaten. Kursholderen stilte mange spørsmål for å finne ut av hva det hele dreide seg om. Tårene trillet mens jeg forklarte hva jeg så og hvordan jeg hadde det i «filmen». Det var sterkt å være til stede både der og her samtidig. Å få opp en så sterk opphevelse fra fortiden (les tidligere liv) gjorde sterkt inntrykk på meg. Jeg klarte ikke å holde følelsene tilbake. Det føltes som om brystet skulle eksplodere, en sårhet eller sorg ble forløst. Det var virkelig sterkt å være med på og mitt sterkeste øyeblikk emosjonelt i Theta healing.

Fant rotårsaken

Det var så tydelig at kroppen husket denne opplevelsen fra tidligere liv. Det var smerte og forløsende gråt som nå kom opp til overflaten. Jeg kunne på ingen måte holde følelsen eller tårene tilbake, det var som en eksplosjon. For mine medelever som satt å så på ble det også en sterk opplevelse. Det var tydelig noe som var blitt trigget denne dagen og litt etter litt kom det til overflaten. Det som traff spikeren på hodet og hvorfor jeg fikk en forløsning av følelsen var da kursholder stilte direkte spørsmål på tematikken det handlet om. Ved at vi fant rotårsaken kom også episoder fra tidligere øvelser på dagen opp. Det var som om alt hang sammen med alt. Opp til overflaten kom det som hadde ligget og ulmet over tid.

Jeg var utslitt etter dagens økt. Det hadde virkelig vært en forløsning. Jeg måtte summe meg, ta et avslappende bad og være for meg selv den kvelden. Episoden har satt sine spor, men på en positiv måte. Dette er bare en av mange historier. For å få et bedre liv er det lurt å løse opp i blokkeringer slik at vi finner friheten i oss selv. 

Med Theta Healing jobber vi intuitivt

Gjennom theta healing får vi en dypere kontakt eller vi får mulighet til å gå dypere fordi vi jobber med energier. Theta tilstanden gjør at vi jobber mer intuitivt og bruker det som kommer til oss av ord, bilder og følelser. 

Traumer er ikke bare store traumer, men er gjerne fastlåste følelser som vi har hoppet bukk over når de oppsto og gått videre uten å løse opp i det. Det kan ligge langt tilbake i barndom eller tidligere. For å løse opp i alt dette må vi lete bakover. Følelser som sitter fast (traumer) gjør at vi kan sitte fast i dette livet å ikke komme oss videre.

Hva gjør en Theta Healer?

En theta healer jobber intuitivt gjennom å stille spørsmål til klienten for å komme i dypere kontakt med rotårsaken til vonde og vanskelige følelser. Da får vi gjerne til oss ord, bilder og følelser vi tar inn fra klienten. En theta healer jobber intuitivt med det som oppstår i klienten. Vi løser opp i vonde og vanskelige følelser, ved å endre på følelsen, (energien rundt følelsen) troer og overbevisninger og hjelper klienten med å få et nytt trossystem som gagner de mer. 

Med hjelp av Theta Healing kan vi løse opp i blokkeringer

Trenger du min hjelp til å løse opp i blokkeringer og eller vonde følelser, kommer du i kontakt med meg her.

Anett-Kristin

Velkommen inn i Facebook gruppa for høysensitive

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen