Manifestere drømmen din

Er du bevisst hva du ønsker deg og drømmer om? Positive tanker tar oss gjerne dit vi ønsker. Har vi noe vi drømmer om og har en ren energi rundt målet og veien, kommer vi gjerne dit vi vil. Ofte oppnår vi drømmene eller målene våre helt automatisk uten at vi bestandig tenker så bevisst over det. men det er allikevel en indre drive som ligger der og hjelper oss på veien. Eller du kan si at universet guider deg i riktig retning. Gjennom den indre driven kan man manifestere drømmen.

Det er ganske fantastisk hva vi får til om vi ønsker det inderlig eller noe som ikke helt vil gi slipp, men som presser seg på. – slik som boka mi. Jeg bare visste at den måtte ut selv om det har vært en lang og plundrete reise og har tatt sin tid så er det virkelig verdt det. Følelsen det gir ved å endelig bli ferdig med et så stort prosjekt og kunne kalle seg forfatter, det er stort.
Underveis i prosjektet mistet jeg også litt troa, kunne jeg få til dette? Alt var jo så nytt for meg og alle disse gamle følelsene som stadig kom tilbake … Det ble vanskelig, og det oppsto blokkeringer i meg underveis. Jeg måtte ha hjelp utenifra og gikk til coaching for å belyse hvorfor jeg sto fast. Da fikk jeg hjelp til å løse opp i blokkeringene og kunne igjen manifestere drømmen. Jeg satt meg opp på hesten igjen og red mot målet. Boka ble ferdig, og jeg er fersk forfatter. Nok en drøm er manifestert.

Mange måter å manifestere drømmen på

Jeg har lenge ønsket å flytte og bo landlig, men fant ikke helt ut hvor det skulle være. Huset har jeg sett for mitt indre i mange år og visste hvordan type hus jeg ville ha. Jeg hørte til og med lyden av grus når jeg gikk utenfor huset. For noen år tilbake, før jeg malte intuitiv malte jeg dette huset. (slik jeg så det for mitt indre) Det var med på å manifestere akkurat huset jeg ønsket meg. Sommeren 2022 kjøpte vi oss et fantastisk flott hus på landet og samme høst flyttet vi inn. Huset er magisk og vi føler oss så heldig som fant akkurat dette huset med alt vi ønsket oss. Likhetstrekkene er der og maleriet har jeg ennå. Når man ønsker seg noe og kan se det hele for seg i sitt indre, skape bildene, eller filmen og følelsene det er å ha det manifesteres det hele – brikkene faller på plass litt etter litt. Timingen må være rett. Det gjelder å være tålmodig og ha troa.

Det er mange måter å manifestere drømmen på som å male frem drømmehuset du ser for ditt indre.

Manifester det du ønsker deg

Vi manifesterer egentlig hele tiden. Tankene våre er der hele tiden. Om vi tenker på alt det vi ikke vil ha gir vi også det energi. Har du hele tiden tanker om at du ikke får til eller tenker negativt om noe er det nettopp dette du også manifesterer. Når det er noe vi ønsker oss – kan vi ikke tenke på det som om det er umulig. For å manifestere drømmen må vi se og føle på at det er mulig. 

Mennesker har alle de ressurser de trenger for å nå sine mål. Vi må se til oss selv, hva er våre ønsker og drømmer – Ikke se til andre og sammenlign deg med hva andre får til. Vi har forskjellig verdier, bakgrunn, drømmer og mål. Hva er drømmen din, hva ønsker du å manifestere?

For å få til hva vi ønsker oss og drømmer om må vi rydde bort alle blokkeringer vi har om at vi ikke får det til. Det kan ligge gamle følelser og tankemønstre som hindrer. Mønstre som kan ligge tilbake i generasjoner. Det er veldig fasinerende hvordan slike mønstre går i arv. Det kan være gamle tankemønstre og hva vi tenker om oss selv f.eks.. Jeg er sånn og slik – alle andre får det til osv. Det kan være episoder fra barndom og oppvekst. Noen som sa noe som såret som har satt seg fast. Ja det er en hel rekke av blokkeringer vi kan ha som stopper oss fra å ta tak i drømmene våre. Hva ønsker du deg og hva er mulig for deg?

For å manifestere drømmen må man løse opp i blokkeringer

Jeg ønsker meg …, sier hun… og jeg lytter, så kommer det… MEN legger hun til … og fortsetter med å forklare hvorfor hun ikke kommer til å få det til. Og i det hun legger til MEN, så har hun allerede kvelt litt av drømmen sin. De negative tankene og følelsene som følger med MEN blokkerer for henne.

MEN blir som om vi sleper på en gammel sekk, en gammel historie som er pakket inn. Et trossystem som om vi innerst inne vet at vi ikke får det til. For å klare å manifestere drømmen må man Kvitte seg med MEN og løse opp i det som blokkerer. Bli bevisst det som ligger bakenfor og laste ned et nytt trossystem slik at man kan gå for drømmen sin, finne veien og retningen. 

Ikke la negative tanker få spire å gro. Klipp de av før de begynner å vokse og trekk de ut med rota. Det er ikke bestandig vi er bevisst vårt eget tankemønster. Hvordan vi tenker og snakker til oss selv. Gjennom coaching og spørsmål får vi belyst det indre landskapet slik at vi får satt ord på det som er vanskelig. På den måten blir man det bevisst og kan gjøre de endringer som skal til.

Trenger du hjelp til å løse opp i blokkeringer kommer du i kontakt med meg her.

Anett-Kristin

Velkommen inn i min Facebookgruppe for høysensitive.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen