Drømmene forteller og gir innsikt

Jeg hadde en drøm. Ja, ikke en sånn drøm som forteller om hva jeg ønsker meg – men en type drøm som stadig kom tilbake til meg i drømmene. En urolig drøm, mer mareritt lignende og redselsfull.

Jeg er inne i et stort hus. Huset har mange etasjer og flere dører i hver etasje. Det er kveld og det er på tide å gå til sengs. Jeg er alene i dette store huset. Jeg begynner å gå mot døren i etasjen hvor jeg oppholder meg. Låser den tar i dørhåndtaket og trykker den ned for å forsikre meg om at den faktisk er låst. Det er den. Går videre til neste dør og låser også denne. Samme ritualet her. Synes jeg hører lyder rundt meg. Mye er uoversiktelig. Det er så mange dører. Plutselig er jeg oppe i en høyere etasje. Det er utganger eller balkongdører flere steder. Jeg låser dører. Finner ikke roen. Føler meg stresset. Det er hele tiden noe å passe på og låse dører.

Den urolige drømmen kom stadig tilbake

Denne drømmen har vært endel av meg i mange år. Så lenge jeg kan huske. Den kom stadig tilbake til meg. Den var slitsom og skapte ennå mer uro i meg. Jeg forsto ikke noe av drømmene min da. Men det var veldig slitsomt med alle disse dørene som skulle låses hele tiden og føle på utryggheten det ga. 

Idag har jeg ikke lenger denne drømmen, eller det vil si at den kom tilbake til meg en gang. Da i form av en helt annen ro. Det var det samme huset, jeg kjente det igjen. Men denne gangen hadde ikke huset så mange dører. Alle dørene som tidligere var der var byttet ut med hele vegger. Det var kun en inngangsdør og en balkongdør. Jeg gikk mot inngangsdøra, låste den og deretter låste jeg balkongdøra. Jeg trengte ikke å sjekke at dørene nå var låst. For jeg hadde en trygghet inni meg som bare visste at de var låst. 

Husker drømmene

Drømmene våre kan fortelle oss mye. Men når vi ikke er de bevisst forstår vi heller ikke hva de ønsker å formidle til oss. For det er det underbevisste i oss som jobber om natten. Mange sier at de ikke drømmer, eller husker drømmene sine. Men de er der……

Da jeg begynte på min indre reise ble jeg også mer nysgjerrig på drømmene mine og hva de ville fortelle meg. Jeg forsto ikke alle drømmene mine da men jeg begynte å skrive de ned. I en egen drømmebok. Som en hjelp til å lære å bli kjent med meg selv. 

Da jeg forsto at drømmene våre vil fortelle oss noe, begynte jeg å utforske dette. Jeg ble nysgjerrig. Leste det jeg kom over av drømmetydning. Googlet. Men så forsto jeg at det var meg selv som best tolket mine egne drømmer og hvilken betydning de hadde for meg. Etterhvert som du blir kjent med deg selv forstår du dette. Vi finner vår egen sannhet

Hva betydde den urolige drømmen?

Denne urolige drømmen jeg hadde har jeg tolket som en usikker meg. Redselen jeg følte rundt meg hele tiden og mangel på trygghet i meg selv. Uroen og engstelsene jeg hele tiden hadde inni meg. Frykten og usikkerheten. Da jeg ble trygg i det å være meg og fikk ryddet opp innvendig i alle følelsene og uroen kom denne nye drømmen til meg en vakker dag. En ro som jeg da allerde hadde kjent på lenge. Roen og tryggheten på å være meg selv som en sensitiv person.

Hvordan er det med dine egne drømmer ? Husker du de? Kanskje du også har en som stadig kommer tilbake til deg?

Skriv drømmene ned i en egen bok.

Mitt tips til deg er å bli mer bevisst drømmene dine. Lag deg en egen drømmebok. Begynn å skriv ned drømmene dine som det første du gjør om morgenen slik at du husker. Du kan også si til deg selv dagen før at du ønsker å huske drømmen din.

Bli mer kjent med deg selv gjennom drømmene dine. Det er helt magisk.

Anett-Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen