Forløse følelser – lag på lag

«Kan dette handle om å bli avvist» Anett-Kristin? Sier hun mens hun titter bort på meg. Jeg så spørrende tilbake på henne. Kjente ikke noe umiddelbart i kroppen. (for som regel oppstår det en følelse i meg når noe er sant og en følelse jeg trenger å jobbe med) «Ikke det jeg vet om og forstår nå» svarer jeg høyt, mens tankene mine begynte å vandre tilbake i tid på leting etter følelser som jeg visste jeg trengte å forløse.

Hun, coachen min stilte meg fler dyptgående spørsmål rundt dette temaet om å bli avvist og etterhvert forsto jeg hva det handlet om. Det dukket opp et minne hos meg, jeg fikk opp et bilde, ikke en følelse som det normalt sett ville ha gjort hos meg.
«Dette var overraskende sier jeg. Dette trodde jeg faktisk at jeg var ferdig med» svarer jeg 🙂 Ryddet opp i. For jeg har jobbet meg igjennom lag på lag av mange følelser som jeg har fått hjelp til å forløse etter at jeg begynte på min indre reise i 2013.

Jeg vet jo at det ligger mange lag innover i oss selv som må komme til overflaten for å rydde opp i gamle emosjoner og mønstre.

«Det ligger allikevel noen energetiske mønstre her, energien henger igjen», fortsetter hun. Og straks hun sa det så jeg for meg en tynn gjennomsiktig tråd, nærmest et fiskesnøre som forbandt meg til energien fra fortiden. Når vi blir noe bevisst kan vi gjøre noe med det. I dette tilfelle, slette forbindelsen.

Bildet viser en coach som hjelper klienten med å forløse vanskelige følelser

Forløse følelser litt etter litt

Etter at jeg startet på min egen indre reise coacher jeg nå gjerne meg selv. Stiller spørsmål til følelser som dukker opp og gjennom meditasjon får jeg gjerne nye innsikter og lærer mer om meg selv. Når du først har begynt på en indre reise tar den aldri helt slutt. Det er alltid en læring og nye innsikter.

Når jeg derimot oppdager at jeg har blokkeringer som jeg ikke får løst helt opp i selv trenger jeg hjelp utenfra. Og det er akkurat det jeg trengte denne gangen. En coach som kunne hjelpe meg å forløse følelser jeg visste lå der, men ikke hva. (Ja vi coacher går også til coach)

For jeg vet hvor forløsende det er å bli coachet. Hun finner noe som jeg selv ikke får hentet opp. Stiller de riktige spørsmålene for å få tak i det det egentlig handler om. Og det er det jeg selv som coach synes er spennende. Sitte å hjelpe klienter via mine dyptgående spørsmål. For jeg har oversikten og den røde tråden – selv om klienten snakker en hel masse – så styrer jeg fordi jeg vet hva jeg er ute etter. Ofte kan dette være overraskende for klienten fordi de forstår ikke hvordan jeg klarer å følge med. «Nå bare prater jeg» kan de si og føler seg litt mye.

Taleflom eller utfordringer med å uttrykke seg

Noen trenger å få pratet ut. Bare det kan være en forløsning. Andre igjen sitter ordene og taleflommen langt inne – og de kan ha utfordringer med å uttrykke seg. vi er forskjellige. Men jeg vet hvordan jeg kan håndtere dette – slik at vi kan forløse vanskelige følelser.

Det er så mye som skal avdekkes ofte. Lag på lag går vi innover og dypere. For det hjelper ikke å flikke på overflaten. «Rotet» ligger som regel lenger unna. I skuffer og skap og avstengte dører. Inni oss. Akkurat der du selv vil legge det du ikke lenger ønsker å se eller forholde deg til. Du rydder det bort. Legger det i skuffer og skap, eller også plasserer det i kjelleren.

For å rydde, sortere og kaste må vi gå igjennom kjellerbodene. Sortere, kaste og sette i system. Det er først da vi får oversikt og får en forløsning i det som er blokkert og føler på lettelse. Akkurat på lik linje som vi rydder i huset for å få større plass og luft, rydder vi opp innvendig i det mentale rotet.

Trenger du en å snakke med, som hjelper deg i å forløse blokkerte punkter og følelser, er du velkommen til å ta kontakt med meg her

Alt godt fra

Anett-Kristin

Ønsker du kontakt med andre høysensitive er du velkommen inn i min gratisgruppe på Facebook her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen