Hjerteromsgalleriet – fra hjerte til hjerte

Frem og tilbake er like langt heter det. Når man har vært ute og reist en stund, eller vært bort hjemmefra over lengre tid, så er det alltid deilig å komme hjem. Hjemmet er som en lun og trygg havn. Det er deilig å være på reise, oppleve nye ting. Få inspirasjon utenfra, men den deilige følelsen av å lande innenfor dørene i heimen da, den er magisk. Hjerteromsgalleriet – fra hjerte til hjerte, er et slikt hjem. Hjem er i hjerte.

Jeg husker tilbake på somrene på feriekoloni, når vi var borte i 3 4 uker i slengen, på et nytt og fremmed sted, med mange nye mennesker, lover og regler å forholde seg til. Tiden det tok med å bli vandt til alt det nye. Ikke ha kontakten med hjemstedet, venner og familie. For det var bare kommunikajson med brev før i verden. Den følelsen det da var å komme hjem til kjente og kjære omgivelser var helt fantastisk. Suge inn alle kjente inntrykk i omgivelsen, lukter, lyder og smaker. Det var det kjente og trygge. Det var hjemme.

Hjerteromsgalleriet – noe mer

Det var denne følelsen jeg kjente på nå når jeg bestemte meg for å ta tilbake navnet «Hjerteromsgalleriet» Det føltes som å komme hjem. Forsto hva navnet egentlig hadde betydd for meg. Navn er ikke bare navn. Det ligger noe bakenfor. Det rommer noe mer.

Så hvorfor byttet jeg egentlig til «Anett-Kristin – et liv i balanse» tenker du kanskje? Det var en ny tid. Det var starten på Covid 19 og jeg stengte ned klinikken på Strømmen. Vi visste ikke noe om alt dette nye. Hva skulle skje videre? Den første tiden var jeg nok litt skremt over det uvisse. Etterhvert begynte jeg å skrive bok og ble involvert i andre grupper på nett. Det var mye som skjedde online. Det meste kunne skje online. Også coaching og kurs. Jeg trengte kanskje en fornyelse og fikk det for meg at det var lurt å bytte navn. Jeg fornyet navnet og nettsiden i den tiden. Det føltes bra da.

Den siste tiden har allikevel «gamle» bilder, eller gamle visjoner kommet tilbake til meg under meditasjoner og bevisst.  Men så har jeg ikke helt forstått hvorfor dette kommer tilbake til meg nå. Når jeg får ting til meg flere ganger så vet jeg at det er noe i det og klarer ikke helt å slippe det før jeg har funnet svaret. Hjerteromsgalleriet hadde kommet tilbake på netthinnen min.

Hjerteromsgalleriet -Et bedre liv - fra hjerte til hjerte

Svaret fikk jeg når jeg luftet dette med coachen min forrige dagen. Hun stilte meg forskjellige spørsmål som gjorde at jeg forsto hvorfor dette hadde kommet tilbake til meg akkurat nå. Hun fikk meg til å kjenne etter i hjertet hva som var riktig og hvorfor? 

Hjem er i hjerte

Det var da jeg følte på denne kjente følelsen i hjertet av å komme hjem. Hjem til det kjente og kjære. Forsto hvorfor jeg hadde valgt akkurat dette navnet på firmaet mitt den gangen. Hjerteromsgalleriet – et bedre liv – fra hjerte til hjerte. 

For det er med hjerteenergi jeg ønsker å hjelpe deg til indre ro, styrke og trygghet. Kjenne på livsglede og leve mer i balanse med deg selv og dine omgivelser. Menneskemøter sjel til sjel. Det rommer noe mer. 

Det er gjennom å sette ord på tanker og følelser med en coach vi lettere får innsikt. Ser ting i sammenheng og eller et annet lys og vinkling. Coaching og selvutvikling er magisk.

Frem og tilbake er like langt – men når vi tar med oss nye innsikter og læring på veien får det en større betydning.

Hjerteromsgalleriet Et bedre liv – fra hjerte til hjerte Coaching / feng shui / kunst /

Anett-Kristin

P.S ønsker du mine tips til mer balanse i hverdagen. Mer livsglede eller føler deg utbrent. Finner du flere tips her, ved å skrolle deg nedover på siden.

Bli gjerne med i gruppen min på FB her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen