Kraftdyr som veiledere

Et kraftdyr er våre veiledere og læremestere. Den skal gi deg visdom styrke og kraft. De kan dukke opp under meditasjoner, eller i drømmer, eller stadig vekk dukke opp i nærheten av deg. De finner oss og kommer til oss på et stadiet i livet hvor vi trenger dens egenskaper. De har bestemte krefter og evner som de benytter til å hjelpe oss og til å passe på oss. Vi har forskjellige kraftdyr rundt oss gjennom livet og dukker opp på din vei i selvutviklingen. Når dagen kommer hvor vi behersker dens egenskaper, kan den forlate oss og et nytt kan etterhvert dukke opp med nye egenskaper vi kan se nærmer på.

Da jeg møtte veggen for noen år siden var dette et helt ukjent begrep for meg. Det tok flere år før jeg forsto at dyrene jeg hadde rundt meg var mine veiledere. Den gang hadde jeg stadig en skjære trippende rundt meg. Den dukket opp utenfor vinduet mitt og bare satt å så på meg. Den fulgte meg i mange måneder om ikke år.

Skjæra som Kraftdyr 

Du er en glitrende juvel i skaperens/skaperinnens øyne. Skjæra hjelper deg å finne tak i denne juvelen og pusse den blank og fin igjen. Evne til å skjelne hva som virkelig glitrer og er verdt å ta vare på er tilstede i denne essensen. Skjæra hjelper deg til å finne (tilbake til) din egen styrke, til å finne friheten i deg selv. Oppsøkende. Pirker fram det som må opp i dagen for å gjøre noe med det. God til å pirke i det som er tilsynelatende bra…. skjæra er en god hjelper for deg som virkelig ønsker å gripe fatt i din egen utvikling. Han/hun er en leken og smart fugl, full av bakvendte knep og kuvendinger. Skjæra lærer deg å finne den gode følelsen om deg selv, hun kan lære deg å stråle ut skjønnhet gjennom hver eneste pore, og med verdighet og god selvfølelse vise hvem hun er.

…….. og det var akkurat det som skjedde.

Kraftdyr som veiledere

Min følgesvenn

Det var som om Skjæra var med meg på veien i min utvikling tilbake til meg selv. (Du kan lese mer om min indre reise i boka mi; når sjelen banker på) Stadig vekk kom den trippende og var rundt meg der jeg satt. Det var en koselig energi og ha rundt seg. Av og til snakket jeg med den også. Eller så ble jeg bare sittende å se på den. Jeg fleipet med at det var min avdøde farfar som kom innom for han dukket stadig opp «in the spirit» følte jeg. Husker spesielt en gang jeg var hos coachen min. Det hadde vært en tøff time, men jeg hadde fått forløst mye og hadde en herlig lettende energi da jeg gikk ut derfra. Det første jeg fikk øye på var skjæra som satt på et hustak og så bort på meg. Der er du jo sa jeg til den og smilte……..

Skjæra var et av kraftdyrene jeg hadde da, selv om jeg ikke forsto det der og da. Følte jeg at jeg hadde en følgesvenn på ferden videre og det jeg hadde startet på og ikke visste omfanget av…..

Legger merke til dyrene rundt meg

Etter at jeg lærte mer om Kraftdyr er jeg mer bevisst på dyrene som dukker opp rundt meg. Slik som denne vakre elefanten som jeg fant på et bruktmarked nylig. Den sto og lyste opp mot meg og jeg bare visste at jeg måtte ha den med. Senere i en meditasjon dukket den opp og hilste meg velkommen. Det var en sterk og tydelig kraft der han løftet opp snabelen og brølte mot meg.

Elefanten som kraftdyr

Elefanten som veileder

Elefanten står for kraft, tillit, kjærlighet, medfølelse, trofasthet og visdom. Som kraftdyr stimulerer elefanten til lederskap hvor fokus er på det beste for alle. Elefanten viser tillit, selvsikkerhet og har en visdom som er knyttet til gamle visdom. Den kan lære oss medfølelse og engasjement for å holde relasjoner i live enten det er venner, familie eller partner.

Elefanten har kraft og styrke som stadig vokser seg sterkere. Når vi ser elefanten gir den oss en følelse av en kongeverdighet. Elefanten er forbindelsen med urgammel visdom. Den fjerner og river ned hindringer og sperringer. Elefanten viser tillit og selvsikkerhet og er tålmodig. Den viser at vi har muligheter om vi bruker læren og utdannelsen.

Hva er ditt forhold til kraftdyr?

Har du dyr rundt deg og i omgivelsene dine? Dukker det stadig opp det samme dyret rundt deg, eller dukker det opp dyr i drømmene dine? Da er det kanskje et av dine kraftdyr som dukker opp for å være din veileder. Kraftdyret har egenskaper som du antageligvis trenger. Det gjelder å være tilstede. Legge merke til hvilket dyr som stadig dukker opp rundt deg.

Jeg har kunder som forteller om at de plutselig ser så mange av det samme dyret rundt seg. De ser det overalt……. ja da går du hjem og googler det sier jeg gjerne da. Det er en grunn for at akkurat dette dyret dukker opp i dine omgivelser.

Hva er ditt forhold til Kraftdyr og har du opplevd noe du vil dele? Legg gjerne igjen en kommentar eller kontakt meg her

Anett-Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen