Blir alt som før?

Norge er åpnet opp igjen, alt skal tilbake til normalt eller? Det er godt at verden igjen åpner opp igjen. At vi igjen kan bevege oss fritt og ta tilbake livene våre på mange måter….. men blir alt som før? Og vil vi det?

uvant

Jeg var ute og kjørte bil forrige dagen. Skulle levere hunden til frisøren. Det myldret av biler, folk og fe overalt. Det var som om det var løsnet en propp og alle var ute i gatene. Jeg leverte hunden og tenkte å dra på et lite senter for å slå i hjel litt tid før jeg skulle hente han igjen. Kaoset startet allerede på parkeringsplassen. Mange biler som skulle parkere. Kø, tuting. Jeg fikk meg en plass og tok turen innafor for å finne en kafe´og sette med ned på. Det myldret av mennesker overalt føltes det som. Sterke lys og lyder. Kjente jeg nesten ble svimmel. Det var lenge siden jeg hadde følt det sånn. Jeg kom meg fort ut igjen og fant et stillere sted.

Ja nå har verden åpnet igjen tenkte jeg. Stresset var til å ta og føle på. Litt å bli vandt til igjen for en sensitiv sjel…. Vi klarer det vi «må» gjøre, men da er det alltid godt å kunne trekke seg tilbake finne roen og balansen. For det tempoet der hver dag er ikke sundt. Det gjelder å finne balansen. 

Det er gjerne ved store kriser og omveltninger det blir et skifte i livet. Et skifte som gjerne fører til en ny vei og nye innsikter. Det var det samme som skjedde meg den gang jeg møtte veggen og det ble et stort skifte for meg og livet mitt. En transformasjon etter hvert. Men først var jeg på leting etter svar, hva nå. Hvor går ferden videre. Hva hadde skjedd og hvor hadde jeg vært idag om jeg ikke søkte etter en ny begynnelse. 

Blir alt som før?

I denne perioden vi nå har vært igjennom har vi hatt tid til refleksjon og fått nye innsikter over livet vi lever. Her og nå. Hva ønsker vi å ta med oss videre og ikke.

Kanskje har det vært en lettelse for mange å være mer alene og i mindre grupper. Kanskje var det akkurat det du trengte for å få en liten pause fra verden utenfor. Slippe å ta inn så mye av omgivelsene dine. Kanskje har du fått vært mye mer ute i naturen enn du var før. Noen synes det har vært godt å «slippe» all klemmingen. Ikke alle føltes like naturlig. Men derimot lengtet etter de gode lange klemmene fra de som står deg nær. Kanskje du nå ser livet på en ny måte. Kanskje har du allerede begynt å rydde litt i omgivelsene dine og hvem du ønsker å ta med deg videre på veien. Hva har du lært i denne perioden som du ønsker å ta med deg videre. Hvordan ønsker du å leve fremover?

Nye muligheter

Tiden vi har vært inne i har gitt oss nye muligheter og løsninger. Vi tok i bruk mer av digitale løsninger. Selv har jeg hatt coaching, møter og kurs online. Noe som fungerer kjempefint. Samtidig som jeg har savnet fysiske møter med mennesker og samtalene face til face. Det gir en nærhet på en annen måte. Så ja takk begge deler. Det er ved disse skiftene at vi får nye innsikter og lærer mer om oss selv, våre relasjoner og omgivelsen rundt.

Blir alt som før, eller er du på vei i en annen retning?
https://hjerteromsgalleriet.no/art-by-anett-kristin/

Alt blir ikke som før – det har vært et skifte. Vi må ta med oss lærdommen og innsiktene fra denne tiden. Ta nye valg for hvordan vi nå ønsker å leve. Kanskje tar du nye valg for deg selv?

Kanskje det er akkurat nå du trenger en ny begynnelse, en ny start eller restart. Jeg hører fra deg. Du kommer i kontakt med meg her

Anett-Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen