Redesign gir nytt liv etter utbrenthet

Redesign gir nytt liv og er en fin ting synes jeg. Når vi redesigner forandrer vi og lager noe nytt ut av gammelt. Jeg elsker å forandre, fornye og male om. Det gjorde jeg også på dette maleriet. Redesignet det. Malte over noe som trengte en fornying. Opp fra det underbevisste kom dette maleriet frem. (jeg maler intuitivt) Som regel kommer tittelen til meg mens jeg holder på, men ikke bestandig. Dette tok litt lenger tid og i dag når jeg fordypet meg i maleriet kommer det til meg. Det handler om å skape nytt liv. Hvordan vi kan reparer og fornye noe som har gått i stykker eller er i ferd med å revne, gi etter. 

Redesign gir nytt liv da vi forandrer og lager nytt ut av noe gammelt.

Med redesign reparerer vi og gir nytt liv istedenfor å kaste alt på båten. Vi tar vare på fine detaljer eller det som er helt og vi vil bevare videre. På den måten gir det oss minner om det som har vært, noe vi har lært av og som vi tar med oss videre med en større bevissthet.

Maleriet mitt viser en båt som står på grunn. Muren den står på slår sprekker og vannet har begynt å sive igjennom. Maleriet er selvfølgelig åpent for tolkning slik kunst er, men her er det som kom til meg.

Redesign gir nytt liv når man er ute av kurs

Jeg møter mennesker som står fast i livet. Noen har møtt veggen og er utbrent, andre igjen står på ustø grunn og trenger å finne fotfeste under seg. Samlet sett er de ute av kurs og trenger å finne retningen i livet, veien og målet slik at de kan sette seg i båten å ro/seile i medvind i riktig retning. Hva som er riktig retning, er forskjellig for hver og en av oss.

Når verden der ute går i et hurtig tempo gjør det noe med oss mennesker som er i den. Vi følger med energien og løper etter. Stresset og den indre uroen som aldri slipper er som å ta og føle på. Følelsen blir aldri borte fordi du ikke får hentet deg inn igjen. Slik går dagene for de fleste av oss, slik den også gjorde for meg. Men jeg forliste, møtte et skjær og sto fast for en stund.

Når vi stresser og har denne indre uroen så setter vi utfor med båten som går for fort og da er det ikke bestandig vi er oppmerksomme på hvor vi egentlig setter kursen. Til slutt om vi ikke passer på underveis grunnstøtter vi. 

Det er en vond følelse når du kjenner på at du står fast i livet har møtt veggen og er utbrent og ikke forstår hvordan du har havnet der. På en øde øy, alene. For det føles ensomt der. Med øynene lukket ser du heller ikke retningen du kan ta for å komme deg fremover i lyset igjen.

Redesign og sett ny kurs

Men det er alltid noe vi kan reparere, redesigne og lære. Finne en utvei selv om du føler at du sitter fast og grunnen under deg er i ferd med å løsne, så er det mulig å skape nytt liv etter å ha blitt utbrent.

I dette blogginnlegget gir jeg 7 tips til hvordan du kan komme deg videre etter møte med veggen/blitt utbrent.

Vi må få på plass grunnmuren. Reparere sålen du står på. Tette hullene eller forstå alle sprekkene for hvorfor det har blitt som det har blitt. Redesigne det hele. Det er mulig å endre kursen om du først har gått på et skjær. Du trenger ikke bli der, eller gå tilbake til der du var. Det finnes muligheter til å rette opp i det meste. Fikse og reparere slik at det igjen blir solid og du kan sette deg i båten og styre den i den retningen som er riktig for deg. Men først må du forstå hva som skjedde og hvorfor.

Er du ute på åpent hav, har møtt på et skjær eller føler at du er på gyngende grunn og trenger en trygg havn å flyte inn i? 

Jeg tar deg imot, ser deg og hjelper deg videre med din grunnmur, retning, verdier og stødig kurs. Du kommer i kontakt med meg her

Du har mulighet for 30 minutter gratis introsamtale. Book her.

Anett-Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen