Tidligere liv og thetahealing

Jeg elsker theta healing og det har blitt mitt viktigste verktøy. Jeg blir mer og mer fasinert av Thetahealing og hva vi kan forløse med denne teknikken. Nå har jeg igjen vært på kurs. Repetert denne gangen, for det er alltid noe å lære, hver gang. Denne gangen repeterte jeg kurset; world relation. Det handler om relasjoner, Og hva som ligger i vårt eget DNA. Vårt forhold til religioner, kulturer og andre land. Og tilbake til våre tidligere liv.

Vi ser på vår egen blodslinje og hva som kan ligge i vårt eget DNA. Om vi har religioner, kulturer og land vi kan reagere negativt på. Hva vi misliker, bærer nag til, bitterhet, savn, hat osv.  Finne årsaken til den negative energien og forløse det hele. Negative tanker og energier tar så mye plass i kroppene våre og gjør at det blir tyngre for kroppen å heales.

Maleriet; sjelsbånd satt inn i interiør

Dag 3 startet med kaos innvendig

Denne dagen begynte med at vi skulle jobbe på oss selv. Det skal nok gå bra tenkte jeg, for det gjør jeg jevnlig. Vi hadde noen konkrete spørsmål vi skulle stille oss selv, for deretter å gå opp i Theta. Det føltes som det var totalt kaos det som kom til meg. Jeg klarte ikke helt å konsentrere meg.

Så jeg fikk ikke til så mye følte jeg. Hvorfor er det så mye kaos nå tenkte jeg. Jeg prøvde på forskjellige teknikker, men ingenting hjalp. Det føltes som et stort kaos. Samtidig som jeg hørte stemmen, dette får du ikke til Anett. Jeg var i ferd med å gi opp, bare logge meg ut av kurset… Men noe i meg visste at under alt dette lå det en større mening bak, men jeg fant den ikke alene. 

Plutselig dukket det opp et kjent ansikt for mitt indre, samtidig var det som om jeg så dette menneske dypere inn i sjelen… inn i øynene, noe bakenfor, lag på lag. Men jeg la også dette bort, for det ga ingen mening der og da.

Levd liv er navnet på dette maleriet og noe jeg forbandt med tidligere liv da jeg malte henne frem

En sterk opplevelse fra et tidligere liv

Da vi kom inn i plenum igjen, spurte kursholderen om hvordan dette hadde gått. Da var jeg rask med å svare… Hos meg var alt bare kaos svarte jeg, jeg fikk ikke til noen ting. Hva var det som var kaos spurte hun igjen… Jeg får ikke opp noe konkret, men kaos, død og fordervelse var det jeg uttrykte til henne.

Dermed var vi igang med mange dyptgående spørsmål hvor jeg ble ledet inn i et tidligere liv for å se hva jeg mente med «død og fordervelse» som var noe av det som hadde satt seg fast i meg. Hun ga meg en trygghet på at det var helt trygt for meg å gå inn å bli vist hva dette handlet om. Jeg lukket øynene og hun stilte spørsmålet igjen. Hva er det dette uttrykket skal vise deg? Da fikk jeg opp et bilde av en massegrav, selv sto jeg på kanten og så ned på menneskene som lå der. Jeg følte meg uvel og trist, samtidig som jeg stilte spørsmål om hvorfor alle de menneskene, (les barn) lå der og ikke jeg… Ikke tenkt så mye på hvorfor nå, sier hun. 

Hvilket tidligere liv?

Prøv heller å se deg rundt slik at du kan bli bedre kjent med hvor du er og hva dette handler om, fortsetter hun. Det er stille rundt meg, jeg ser ingen andre, men det føles som vi er ute på en åker. Jeg ser en stråhatt, eller sånn de brukte utpå jordene før i tiden. Det virker som vi er i Vietnam. Jeg føler så sterkt på de døde kroppene som ligger i graven. Det virker som de nettopp er blitt lagt der, svarte jeg. Det var helt forferdelig å se bildet for mitt indre, jeg følte meg så tilstede. Jeg kjente en innvendig frost og hele kroppen min begynte å riste, jeg gråt og hikstet. Det var en sterk følelse som satt dypt i meg.

Jeg så ikke alle menneskene like tydelig, men det var en av dem som skilte seg ut. Det var en med burgunderrød skjorte/genser som lyste ekstra opp mot meg. Jeg sa det høyt til kursholderen. Hun stilte meg flere spørsmål om jeg visste hvem det var som lå der og lyste opp mot meg, men det hadde jeg ingen svar på. 

Flytt deg litt frem i tid sier hun. Hva skjer da?
Et nytt bilde viser seg for mitt indre. Jeg ser at jeg står alene oppå grava som nå er blitt fylt igjen med jord., svarer jeg.  Jeg gråter og hikster og det kommer en enorm sterk følelse gjennom meg. Hva handler dette om? Hvorfor er det så mange døde kropper, og hva var det jeg kjente så sterkt på?

Hva skjedde i dagene før?

Nå ber jeg deg om å flytte deg til noen dager før denne hendelsen, sier kursholderen og teller til 3. Da fikk jeg opp et nytt bildet for mitt indre hvor jeg blir vist en åker med arbeidere på. Deretter dukker det opp en maskin som sprøyter noe utover åkeren. Det virker som avlingen var ødelagt eller noe som måtte sprøytes over avlingen, men som har gått utover de som arbeidet der, svarer jeg. Det var slik jeg fornemmet det hele. Jeg får en større forståelse av hva som har foregått, det handlet ikke om krig, men arbeidere som hadde fått i seg noe giftig gass… det var derfor så mange hadde dødd. 

Nå vil jeg at vi går tilbake til denne personen du så i massegraven som lyste mot deg i en burgunderrød skjorte/genser. Vet du nå hvem det er? spør hun, Nei… svarer jeg. Da ber jeg deg gå opp i Theta og spørre hvem denne personen er… Det er helt trygt å se det nå, sier hun.

Jeg går opp i theta og stiller spørsmålet. Svaret kommer raskt til meg. Det er tvillingsøsteren din., hører jeg. Jeg kjente at hele meg holdt på å revne innvendig og jeg brast i gråt igjen. Før jeg sa det høyt… Det er tvillingsøsteren min. Det var tydelig at her lå det et dypt savn.

Hun forløste sjokk og traumer fra dette tidligere livet og savnet som lå så dypt og ubevisst i meg. 

Tidligere liv og utfordringer i dette livet

Det føltes som jeg hadde vært med på en skikkelig treningsøkt jeg var gjennomvåt og skjelven i hele kroppen. Men jeg kom raskt til meg selv igjen når det ble forløst og jeg fikk en innvendig ro. Da husket jeg også dette tydelige bildet som kom til meg da jeg jobbet på meg selv innledningsvis. Hvor det var som om jeg så dette menneske dypere inn i sjelen, og bakenfor. Så hadde jeg blitt vist i riktig retning likevel uten at jeg forsto hvor vi skulle.

Når vi kommer inn på tidligere liv som i dette tilfelle så er det ofte en Connection med livet vi lever her og nå. Utfordringer du har idag som har en forbindelse med tidligere liv. Når vi får forløst det gamle livet vil utfordringen du har i dette livet endre seg. Og du får en større forståelse og innsikt.

Dette var et utdrag av hele seansen, men jeg tror du får en formening av hvordan en thetahealer jobber og hva vi får opp av tidligere opplevelser og hva vi kan forløse av gamle traumer, sår og savn. 

Har du spørsmål eller trenger hjelp til utfordringer du står i, kommer du i kontakt med meg ved å sende meg en melding via knappen under.

Anett-Kristin

Velkommen inn i gratisgruppen for Høysensitive på FB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen