Meditasjon og stillhet

Det var et så tydelig tegn som kom til meg forrige dagen da jeg var inne i en meditasjon med thetahealing. Jeg hadde stilt noen spørsmål som jeg trengte svar på og svarene kom til meg som perler på en snor. Denne gangen var det mye som kom til meg og jeg måtte inn og ut av theta for å skrive alt ned i notatblokka. 

I samme meditasjon fikk jeg plutselig opp et tydelig bilde for mitt indre og med ett forsto jeg hva dette bildet ville meg. Jeg hadde lenge holdt på med et maleri som hadde fått mange lag med maling, men det ble ikke noe som snakket til meg. Det endte med at jeg la på litt ekstra struktur og satt det litt til side.

Nå kom svaret til meg hvordan jeg skulle «løse» dette maleriet., noe jeg forsto med det samme jeg fikk «øye på det» under meditasjonen. Det er sånn maleriet mitt skal være tenkte jeg. Her er svaret. I det samme øyeblikk kom også tittelen til meg; «Når tårene stilner» og jeg visste det hadde en dypere mening.

Samme ettermiddag tok jeg frem igjen maleriet og startet straks med konturene av det jeg hadde sett. Så fortsatte jeg å utvikle dette lag på lag og i dag står det ferdig. Maleriet jeg fikk til meg under en meditasjon. 

Starten på maleriet; "Når tårene stilner" som kom til med under en meditasjon.

Signalene som kommer

På sett og vis kanaliserer jeg som regel maleriene mine når jeg maler intuitiv. Men da gjerne i form av at det utvikler seg på lerretet mens jeg maler. Men denne gangen fikk jeg det tydelig til meg hvordan jeg skulle male det frem og handlet på det jeg fikk til meg av indre bilder.

Det er så mye vi får til oss intuitiv og som er det rette for oss, men det er ikke bestandig vi handler på informasjonen som kommer. All informasjon og svar ligger inne oss. Det handler om å tolke de tegnene som kommer til oss. 

Maleriet; "Når tårene stilner" satt inn i interiør. Dette maleriet kom til meg under en meditasjon

Meditasjon og stillhet

Meditasjon var noe jeg kom i kontakt med da jeg utdannet meg som NLP coach. Fra dag en var det utfordrende å sitte med lukkede øyne. Ta inn hva som skjedde på innsiden. For hos meg var det mye. Det var kaos på innsiden, en blanding av indre uro, stress og frykt. Jeg tror det var nettopp dette som var blokkeringen for meg. Fikk ikke helt tak på å vende innover. Men det kom med øvelse. Og litt innvendig opprydding. Litt etter litt fant også jeg nøkkelen inn til det indre universet. 

Det er mange måter å meditere på tenker jeg. Da jeg begynte å vende innover ble vi bedt om å tenke på 4 ord av betydning for oss. Disse skulle vi gjenta inni oss som et mantra i stillhet men vi gjorde noen sakte bevegelser. Deretter satt vi oss ned med lukkede øyne, side ved side i en ring og lyttet til en nydelig låt. Andre ganger satt vi i stillhet og hørte på stemmen som ledet oss dypere og dypere innover i oss selv for å finne noen svar, få opp bilder og få en større innsikt. Idag vender jeg bare innover i stillhet uten lyder eller stemmer, Stiller spørsmål og får svar. Er jeg på kurs er det deilig å bli guidet innover. Ja takk begge deler tenker jeg. Det viktigste er at vi finner innover og får denne kontakten med oss selv. Det indre universet. 

En meditasjon kan ha ulike lengder. Jeg mediterer daglig alt fra 10-15 minutter opp til 60 minutter. Alt etter hva jeg har behov for. Du kan lese mer om hvordan du fokuserer innover i dette blogginnlegg her.

Min indre reise

For å finne våre egne svar og sannhet trenger vi å bli kjent med oss selv. Og det er dette jeg ønsker å formidle i boka mi; Når sjelen banker på. I boka forteller jeg om min reise og de fem trinnene jeg gikk for å forstå mer av meg selv. (De samme trinnene kan du ta for å bli kjent med deg) Denne reisen var min transformasjon til noe nytt og bedre. Siden har jeg vært på søken. Det var noe som vekket meg da jeg lærte meg NLP. Jeg fikk en dypere kontakt med sansene mine og min spirituelle reise begynte. 

Da jeg oppdaget at jeg var høysensitiv ble det viktig for meg å lære mer om dette karaktertrekket. Samtidig var det godt å føle tilhørighet med en gruppe om jeg kan si det sånn. Men det jeg oppdaget var at selv om fellesnevneren er høysensitive er vi fortsatt ulike individer og har hver vår bakgrunn og opplevelser, og derfor trenger å bli kjent med en selv. For hvem er du som høysensitiv person, svaret ligger hos deg.

Du kan lese mer om karaktertrekket høysensitiv i dette blogginnlegg her.

Gjennom boka mi vil jeg derfor belyse hvordan du som høysensitiv person kan bli bedre kjent med deg selv. Når du får ryddet og blitt bedre kjent med deg selv, vil du også få en sterkere intuisjon og vite hva som er riktig for akkurat deg. Svarene ligger inni deg.

Har du utfordringer som høysensitiv og trenger litt veiledning og coaching kommer du i kontakt med meg ved å trykke på knappen under.

Anett-Kristin

Velkommen inn i gratis gruppa for høysensitive på FB.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen