Vanskelige følelser er tøft å stå i

Å skulle skrive ned sine tanker og vanskelige følelser og ta seg tilbake på tidslinja til den gang da jeg møtte veggen var tøft. Tøffere enn jeg hadde trodd. Når jeg nå ser meg tilbake til tiden med skriveprosjektet mitt kjenner jeg meg selv ikke igjen. Jeg var følsom og sårbar fordi jeg gjenopplevde mange av følelsene jeg skriver om i boka. Det var vondt og vanskelig å skrive om personlige ting og følelsene jeg hadde etter at jeg ble utbrent. Men jeg måtte igjennom det for å skrive ferdig boka mi.

Vanskelige følelser var tøft å stå i

Det tok meg 3 år å fullføre boka. (I tankene har den vært lenger) Skrive ned historien og min transformasjon. Veien fra utbrenthet til å finne meg selv. Jeg trodde det skulle gå fortere, å skrive den ned for jeg hadde jo alt i hodet. Hadde tegningen på hva jeg ville formidle. Men så var det som om det stoppet opp litt. Det var tøft å kjenne på følelsene igjen, de jeg trodde jeg var ferdig med. Men det ble en reise tilbake i tid på tidslinja for å sette meg inn igjen i episodene og følelsene som jeg hadde da. Skrive de ned. Alt det vonde og sårbarheten jeg følte på.

Maleriet; sjelsbånd satt inn i interiør


Så hvorfor gjordet jeg det da tenker du? Det viktigste for meg med denne boka er å hjelpe andre til å finne seg selv. Finne balansen i livet å få indre ro. Bli kjent med seg selv.  For å klare å formidle mitt budskap visste jeg at jeg måtte ut av komfortsonen. Det er utenfor komfortsonen vi får utvikling og vekst. Det visste jeg veldig godt for der har jeg vært mange ganger i min oppvåkning og personlige utvikling. Om vi er i komfortsonen hele tiden blir det heller ingen fremgang og vekst.

Jeg vet hvordan det er å føle seg liten og sårbar. Jeg har kjent på det mange ganger opp igjennom livet. Noe jeg forteller om i boka. (Når sjelen banker på)

Mange kvinner som kommer til meg, er nettopp det. Sårbare og følsomme. Fordi de er på et sted i livet hvor de trenger å finne fotfeste og hjelp til å komme seg igjennom vanskelige tanker og følelser.

Vanskelige følelser kan være utfordrende å snakke om

Det kan være utfordrende for mange å tørre å ta kontakt med meg, fordi det føles vanskelig å snakke med andre om sine innerste tanker og følelser og hvordan de egentlig har det. Jeg vet for jeg har vært der selv. Jeg var introvert og holdt mye inni meg og hadde ingen å snakke med som forsto meg. Inntil jeg møtte veggen og begynte på min indre reise… 

Mental helse er så viktig for at vi skal ha god livskvalitet. Følelser er ikke farlig. De er i bevegelse hele tiden, og vi må lære de å kjenne. Bli kjent med det som rører seg på innsiden.

De fleste av oss går gjennom opp og nedturer i livet. Når man er på lavgir og nede trenger man ofte litt hjelp for å klatre seg oppover igjen, eller finne retningen. Da er det godt å ha noen å snakke med. En som lytter og forstår og som hjelper deg fremover.

Gjennom samtaler (coaching/theta-healing) hjelper jeg deg med å belyse ditt indre landskap slik at vi sammen kan løse opp i blokkeringer som har satt seg fast slik at du finner veien og målet.
Du har mulighet til en 15 minutters intro samtale, online. 

Vanskelige følelser kom tilbake da jeg skrev boka; Når sjelen banker på - boka om å være høysensitiv og utbrent


Tilbakemeldinger på boka

Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på boka mi; Når sjelen banker på.
Her er hva Inger skriver:
«Jeg er imponert over hva du har fått til med utfordringene du har hatt og hvordan du har bygget deg opp. 
Så fint at du vil dele det med andre, det er ekte, ærlig og erfart det du skriver. Det gir mot og styrke til de som leser boken, og motivasjon til å gjøre noe selv med sin tilværelse.
Jeg har lest boken 2 ganger, interessant og lærerik bok. 
Anbefaler boken»

Du kan kjøpe boka ved å trykke på knappen under 🙂 Eller om du bor i nærheten og vil kjøpe boka hos meg, er du velkommen innom.

Anett-Kristin

Velkommen inn i gruppa for høysensitive på Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen