Vi er våre tanker

Jeg hører noen stygge gloser og kjenner med et at energien endrer seg. Irritasjonen og frustrasjonen spres som negativ energi i rommet og det påvirker meg. Noe gikk galt, det er tydelig.. Det er så typisk Myrphy kommer det straks fra min mann… Jeg kjenner en lettere oppgitthet og vet at vi er våre tanker. Jeg kjenner at jeg er så lei av denne Myrphy. Og begynner å utfordre ham.

«Har du ikke hørt om Myrhpy eller, sier han. Når det skjer noe galt, kan du banne på at det skjer på det værst tenkelige tidspunkt… Jo jeg har hørt det før, flere ganger. Fortalt av ham.
Men det er jo fordi du tror på at det er sant. Vi er våre tanker. Det du tror på legger du din energi i, svarer jeg. Jeg tror ikke på denne «Murphy» jeg, svarer jeg ertende…

Negativ energi

For meg handler det om den enerigen vi legger i det. All frustrasjon og irritasjon som følger med om vi har dette lagret i oss. Den negative energien som tar tak i oss om det er den vi følger. Biter den ikke på deg går du også fri fra å spre edel og galle ute i rommet. Og ikke minst hva den gjør med din egen energi i kroppen din.
Det kan være en grunn til at noe går galt, kanskje er det noe å lære på veien? Vi kan stille spørsmål til det meste om vi er åpne for det.

Det handler om hva du og jeg tror på. Det du tror på gjør deg til den du er. Om du tror det er sant så er det akkurat det det er, sant for deg. Det betyr jo ikke at du nødvendigvis har rett. For hva om du snur rundt på hele tankegangen. Om du tror på at alt går bra, eller at energien vil jobbe for deg og ikke mot deg. Jeg velger å tro at energien jobber med meg. Og har flere eksempler på dette.

Maleriet utsikten,  handler om det du ser fra ditt ståsted. Vi er våre tanker

Vi er våre tanker

Da jeg drev mitt strikkeverksted og butikk på Majorstua i Oslo, hadde jeg en lang reisevei fra Enebakk. Da kjørte jeg bil inn til Ellingsrud i Oslo (endestasjonen for t-banen) og parkerte der. Der var det ingen innfartsparkering, men jeg måtte parkere langs gata. Det var bare plass til noen få biler. De første gangene jeg reiste innover for å parkere på morran var jeg alltid spent. Ville jeg finne en parkeringsplass i dag – og om jeg ikke gjorde det, hva da? Jeg skapte et lite scenario i hodet av spenning og usikkerhet. (Dette var før jeg «lærte» meg om mentaltrening og manifestering.) Men jeg forsto kjapt at jeg måtte se det hele for meg. At det var en ledig plass til meg da jeg kom kjørende på morran. Og vet du hva? Det var alltid en plass til meg. Jeg fikk parkert og kunne ta t-banen videre.

Det handler om hvordan vi tenker om situasjonen. Det løser seg. Se det hele for deg det du ønsker, ikke tenkt på alt som kan gå galt. Det samme med huset vårt. Drømmehuset. Det dukket opp når det skulle. Hadde jeg hatt tanker som «det finner jeg aldri» eller – et slikt hus blir altfor dyrt, det har vi ikke råd til» osv.osv, så hadde det ikke blitt enkelt å finne drømmehuset. Mindsett har alt å si. Det du tror på blir din sannhet enten det er sånn eller slik. Vi er våre tanker. Tror du på at alt går galt, så blir det kanskje sånn. Tror du på at alt løser seg, så blir det gjerne sånn. 

Se det hele for deg

I det nye huset manglet vi en plass å henge fra oss nøkler på, og hadde gjort det til en vane at vi la fra oss nøklene i vinduskarmen innafor døra. Men det resulterte i at det skrapte opp litt i vinduskarmen så det ble ikke pent. Vi trengte et oppheng for nøkler. Vi hadde et nøkkelskap men det var for stort og ruvende så det passet ikke helt inn. Jeg så for meg veggen hvor det ville passe inn og kreerte noe i hodet om hvordan jeg ville at det skulle se ut. Så slapp jeg tanken. Bildet var skapt i hodet. En liten stund etterpå så jeg den perfekte løsningen. «Den sto å lyste mot meg» i en bruktbutikk. Ikke tilfeldig – og den ble med meg hjem.

Da jeg var i slutten av 20 årene begynte jeg å leke med tanken om å ha vår egen hytte. Vi hadde campingvogn som vi ferierte i, men det hadde vært flott med litt større plass og en hytte ville være toppen. Jeg ble fortalt den gang at en hytte kostet for mye, vi måtte nøye oss med campingvogna… For alle hytter var dyre eller… jeg holdt på mitt eget tankemønster. Vi fant hytta vår tilslutt som vi hadde i 27 år. Du kan lese mer om Hyttedrømmen her.

Vi er våre tanker

Det er så mange slike eksempler. Store og små. Det handler om hvordan vi tenker. Vårt mindsett. For våre tanker blir vår sannhet. Så «Myrphys lov» er blitt et ikketema hos oss. Det uttrykket brukes ikke lenger. Kanskje har jeg klart å omvende ham – tenke nytt og annerledes. Vi blir våre tanker. Det som er vår sannhet. 

Så hva vil egentlig skje om vi snur om eller fjerner denne «Myrphy» fra sinnet vårt som en dårlig venn som var på besøk. Akseptere at det kan gå galt av og til, men ikke legge vekt på at det skjer og det skjer fordi .. «Murphy» var på besøk

Ønsker du rydde litt innvendig i tanker og følelser. Fjerne gamle trosmønster og finne din egen sannhet kommer du i kontakt med meg ved å trykke på knappen under.

Anett-Kristin

Bli med i gratisgruppen for høysensitive på Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen